'Sevimli'den 'seksi kadın'a dönüşmek korkutucu! - Sayfa 8

* Sektörün oyunculara dayattığı zayıflık algısına gelirsek... - Saçma buluyorum. Biz Türk kadınları olarak her zaman etine dolgun, balıketli olmuşuzdur. Dizide izlediği olayın kahramanı aslında senin benim gibi. “Zayıf değilseniz başrol oynayamazsınız!” Neden? Benim yaşadığım aşka mı inanmayacaklar yoksa seyirciye 50 kilo olmadığım için çektiğim ayrılık acısı mı inandırıcı gelmeyecek? Ben doğru bir dayatma olduğunu düşünmüyorum.

816
'Sevimli'den 'seksi kadın'a dönüşmek korkutucu! - Sayfa 9

* Bu baskının bugün zayıflamanızda etkisi var mı? - Kilo vermenin rol çeşitliliği sağladığını söyleyebilirim ama asla olmam gerekenden veya sağlıklı olmam gerekenden fazlasını vermek için kendimi zorlamıyorum.

916
'Sevimli'den 'seksi kadın'a dönüşmek korkutucu! - Sayfa 10

* Kilo vermek hayatınızda neleri değiştirdi? - Her şeyi... Uykumu, yürüyüşümü, görünüşümü, gülüşümü... Eski Pelin’den sadece kiloları götürüp yeni tecrübeler, öğretiler, deneyimler ekledi... Mesela dolap yenilenmeyi geçti, tur bindirdi. 60 bedenden 38 bedene kolay geçiştirilecek bir süreç değil. Dolaba ilk yerleşenler stilettolar ve türevi topuklulardı. Son bir yıldır bikiniler ve azıcık göbek dekolteli tişörtler katıldı.

1016
'Sevimli'den 'seksi kadın'a dönüşmek korkutucu! - Sayfa 11

* Sevimliden seksi kadına evrilmek nasıl? - Korkutucu. Asla nerede nasıl davranacağımı kavrayamıyorum. Eski Pelin yaptığında sevimli gelen hareketlerim şimdi öyle algılanmıyor.

1116