'Sevimli'den 'seksi kadın'a dönüşmek korkutucu! - Sayfa 6

* Derilerinizin sarktığı doğru mu? - 93 kilo verip deforme olmamak imkânsızdı. Bunu uçan bir balonun havasını söndürmek gibi düşünebilirsin. Geçen sene ‘360 body fit’ ameliyatı oldum. Şimdi asıl enerjik görüntüsüyle eşleşen Pelin’i yaşıyorum.

616
'Sevimli'den 'seksi kadın'a dönüşmek korkutucu! - Sayfa 7

* Kilolu olduğunuz dönemde aldığınız eleştirilerden çok çektiniz mi? - Kilo verince de eleştiri alıyorsunuz, sonuç değişmiyor. Kilo verince “Biraz daha ver”, az daha verince “Yüzün çöktü, daha verme, al biraz...” Farkında olmadıkları şu; kimseyi mutlu etmek için yaşamıyorum, zayıflamıyorum, değişmiyorum. Bu kendim için seçtiğim bir yol. Kilolu olmak da sağlıksal sorunlarım hariç 27 yıl benim tercihimdi, aynı şimdi ki yaşamımın olduğu gibi...

716
'Sevimli'den 'seksi kadın'a dönüşmek korkutucu! - Sayfa 8

* Sektörün oyunculara dayattığı zayıflık algısına gelirsek... - Saçma buluyorum. Biz Türk kadınları olarak her zaman etine dolgun, balıketli olmuşuzdur. Dizide izlediği olayın kahramanı aslında senin benim gibi. “Zayıf değilseniz başrol oynayamazsınız!” Neden? Benim yaşadığım aşka mı inanmayacaklar yoksa seyirciye 50 kilo olmadığım için çektiğim ayrılık acısı mı inandırıcı gelmeyecek? Ben doğru bir dayatma olduğunu düşünmüyorum.

816
'Sevimli'den 'seksi kadın'a dönüşmek korkutucu! - Sayfa 9

* Bu baskının bugün zayıflamanızda etkisi var mı? - Kilo vermenin rol çeşitliliği sağladığını söyleyebilirim ama asla olmam gerekenden veya sağlıklı olmam gerekenden fazlasını vermek için kendimi zorlamıyorum.

916