'Sevimli'den 'seksi kadın'a dönüşmek korkutucu! - Sayfa 2

* Hep kilo problemi yaşayan biri miydiniz? - ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ zamanı 100-120 kilo aralığındaydım, maksimum kiloya 2013’te çıktım. Son durum 156‘ydı. İlkokul zamanları yaşıtlarımla aynı seviyedeyken, ergenlikle birlikte arkadaşlarımla aramda fark edilir bir irilik başlamıştı.

216
'Sevimli'den 'seksi kadın'a dönüşmek korkutucu! - Sayfa 3

* Hangi noktada bir şeyleri değiştirmeye karar verdiniz? - 27 yaşımda bir sabah uyandım ve beş ilaç içmek zorunda olduğumla yüzleştim. O gün “Ya geri kalan hayatını elinde tutacaksın ya da 50 yaşı görürsen şükredeceksin” dedim. Hayat daha tatlı tabii!

316
'Sevimli'den 'seksi kadın'a dönüşmek korkutucu! - Sayfa 4

* Geçirdiğiniz mide ameliyatının üzerinden uzun zaman geçti. Verdiğiniz kilolar için ‘50-60-70’ diyenler oldu. Son durum nedir? - Dört yılımı doldurdum, toplamda 93 kiloyla vedalaştım.

416
'Sevimli'den 'seksi kadın'a dönüşmek korkutucu! - Sayfa 5

* Nasıldı o süreç? - Kolay sanılsa da yeniden doğmak, bebek gibi beslenmek sonra küçüldükçe büyümek gibi. Düşünün ki iyi yemek yapan, yemeği de seven ben, çocuk maması gibi zevksiz ama o süreçte faydalı besinlerle bir ay geçirdim. Sıkıntılı durumlar da vardı. Mesela ilk yıl dökülen saçlar...

516