'Sevimli'den 'seksi kadın'a dönüşmek korkutucu! - Sayfa 12

* Kilo verdikçe kadınlığa dair yeni şeyler öğrendiniz mi? - Duruş, oturuş gibi yenilikler kendiliğinden paket program gibi geliyor. Özellikle giyim kuşam konusunda ilerlemeler kaydediyorsunuz. Hayatınıza moda giriyor. 60 bedenken mahrum kaldığınız tüm kıyafetler “Gel biraz da beni giy” diyor.

1216
'Sevimli'den 'seksi kadın'a dönüşmek korkutucu! - Sayfa 13

* Aşka dair değişimler neler? - Yengeç burcuyum, yükselenim de Akrep. Haliylefazla duygusal, suyun içinde sıkışmış kalmış biriyim. Aşk her zaman önceliğim olmuştur. Bir kalbin, bir başka kalple bir oluşunu fazla büyülü buluyorum. Ama bu konudaki düşüncelerim 153 kiloyken de 68 kiloyken de aynıydı. Yani aşk, tutku, ruh değişmez.

1316
'Sevimli'den 'seksi kadın'a dönüşmek korkutucu! - Sayfa 14

* Hakkınızda “Kilo verdi, sevgilisini değiştirdi, nişan attı” diye açılan sözlük sayfaları var. Gerçekten sebep zayıflamak mıydı? - İki kişinin yaşadığı ilişkinin, kimin isteğiyle bittiği bile meçhulken çok net biliyorlarmış gibi yazıyorlar. Aşk tükenebilir, sevgi bitebilir, bazı egolar savaşa dönüşebilir. Önemli olan bittikten sonra her iki tarafın mutlu olması. Ben kendi adıma gayet mutluyum.

1416
'Sevimli'den 'seksi kadın'a dönüşmek korkutucu! - Sayfa 15

* Çapkın bir kadına dönüştüğünüz doğru mu? - Düzeni ve devamlılığı seviyorum. Her çiçekten bal almak yorucu ve sonu belirsiz.

1516