Sevgilisini darp eden gitarist Can Tunaboylu hakim karşısına çıktı - Sayfa 5

Çünkü sonradan yüzünde morarma olduğunu gördüm. Kasten vurmadım. Topuklu ayakkabısı olduğu için yere düştü. Sabaha kadar sinir krizi devam etti. Sabah polis çağırdım. Gelen polislere ikimizde şikâyetçi olmadığımızı söyledik. Daha sonra 15 Ekim’de sosyal medya üzerinden hakkımda linç kampanyası başlattı. Ben kesinlikle kasten vurmadım" dedi.

511
Sevgilisini darp eden gitarist Can Tunaboylu hakim karşısına çıktı - Sayfa 6

"Kıskançlığım yersiz değildi"
Duruşmada söz verilen Aybike Çelik, "Çevresindeki insanlardan rahatsızdım, kıskançlığım yersiz değildi. İlişkinin bu şekilde yürüyemeyeceğini söyledim. Tırnaklarımı kendi göğsüne batırıp kırdı. Gözüme yumruk attı, tırnaklarımı göğsüme batırarak kırdı. Yüzüme tükürdü. Sistematik olarak darp edildim" ifadelerini kullandı. 

611
Sevgilisini darp eden gitarist Can Tunaboylu hakim karşısına çıktı - Sayfa 7

Olayın üstünden günler geçtikten sonra şikayetçi olduğu sorusuna ise, Çelik, "Grubun vokalisti Kaan Boşnak'ın hamile eşine darp davasını da görünce şikayetçi olmaya karar verdim" şeklinde yanıt verdi. Ara kararını açıklayan mahkeme tarafların tanıklarının dinlenmesi için ekim ayına ertelendi.

711
Sevgilisini darp eden gitarist Can Tunaboylu hakim karşısına çıktı - Sayfa 8

İddianame
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame ‘kasten yaralama’ ve ‘hakaret’ suçlarından 6 yıl 6 aya kadar hapsi istenmişti.

811