Serhat Akın'dan hasta yatağından tepki! Kumar borcu için mi vuruldu? - Sayfa 14

Bir şeyleri daha net görebiliyorum. Ama dediğim gibi bu süreçte yalnız bırakmayan bir sürü isim var yani. Rıdvan Dilmen'inden Bülent Uygun'una kaptanımız benim kaptanım değildi ama efsane kaptan Müjdat abisine şimdi aklıma geliyor. Daha hala ilaçların etkisi geçmediği için çok ağır ilaç tedavisi görüyorum. Alex de Souza'nın ilk günden beri dört beş kere araması... Efsaneler grubumuz var. Hepsinin oraya yazması... Okan Buruk'un direkt maçtan önce Okan Hoca'nın da bu olaya değinmesi. Sonuçta bu kurşun sadece bana değil spor camiasına, Türk futboluna atılan bir kurşun. Türkiye Futbol Federasyonu'na Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na çok çok teşekkür ediyorum. İlk günden beri verdikleri destekler için. Sevgili efsanemiz Cemil Turan Cemil abi geldi beni yalnız bırakmadı. Sağ olsun her gün üst üste gelenler var. Kanaldaki bütün çalışan kardeşlerim Murat Murathanoğlu, Murat Zorlu patronlarım, o an hepsi buradaydı. Benim için moral açısından çok önemli. Bu süreçte tabii ki avukatım Ahmet Yaşar sonrasında onlar da bu süreci en yakın şekilde takip edip elinden geleni yapıyorlar. İnşallah en kısa zamanda bu iş aydınlığına kavuşacaktır. Bundan şüphem yok. Dediğim gibi benim her şeyim ismimle şerefimle devletimize teslimdir. Ben devletimizin arkamızda olduğunu biliyorum ve onlara sonsuz güveniyorum. Bu işi de aydınlığa kavuşturacaklar.

1417
Serhat Akın'dan hasta yatağından tepki! Kumar borcu için mi vuruldu? - Sayfa 15

İsim böyle tek tek aklıma geliyor. Göksel Gümüşdağ başkan, Faruk Süren başkan aradı. Hepsine teker teker teşekkür ediyorum. Benim de asbaşkanlığımı yapan Nihat Özdemir aradı. Özellikle ona da çok çok sevgilerimi iletiyorum. Futbol camiasından Nihat Kahveci kardeşim de ziyarete geldi. Onunla aramız biraz bozuktu. Onun da burada gelip böyle destek vermesi beni çok mutlu etti. Böyle günlerde insan gerçek dostlarını görebiliyor. Bu çok önemli. Benim için çok yeni ve çok zor bir süreç. Böyle aklıma geliyor. Herkes hakkını helal etsin. Gerçekten 43 yaşındayım.

1517
Serhat Akın'dan hasta yatağından tepki! Kumar borcu için mi vuruldu? - Sayfa 16

Çok konuşkan bir insanım. Hayatımda ilk defa kelimelerin boğazıma düğümlendiği bir süreç atlatıyorum. İnşallah bu düğüm de açılacak. Dışarısı nasıl bilmiyorum. Herkes seni çok seviyor diyorlar. Ben de herkesi çok seviyorum. Herkes hakkını helal etsin. Gerçekten zor bir süreç. İnşallah bu süreçten daha güçlü bir şekilde geri döneceğim. Ama böyle kısa bir video çekmek istedim. Çok merak eden var. Sizleri çok seviyorum. Eğer unuttuğum isim varsa da hakkını helal etsin. Onları da ileriki şeylerde muhakkak söylerim. Hepinizi çok seviyorum. Allah'a emanet olun. Görüşürüz"

1617
Serhat Akın'dan hasta yatağından tepki! Kumar borcu için mi vuruldu? - Sayfa 17
1717