Serhat Akın'dan hasta yatağından tepki! Kumar borcu için mi vuruldu?

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, uğradığı silahlı saldırının ardından yaptığı açıklamada 'kumar borcu yüzünden vurulduğu' iddialarına tepki gösterdi.

Serhat Akın'dan hasta yatağından tepki! Kumar borcu için mi vuruldu? - Sayfa 1

Geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayan Fenerbahçeli eski futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın, ilk kez konuştu. Serhat Akın, hasta yatağında çektiği video ile kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

117
Serhat Akın'dan hasta yatağından tepki! Kumar borcu için mi vuruldu? - Sayfa 2

3 KURŞUN YETMİYORMUŞ

"Kadıköy Boğası'na 3 kurşun yetmiyormuş. Biz yine doğru bildiğimizi söyleyeceğiz." diyen Serhat Akın, kumar borcu iddialarına da yanıt verdi.

217
Serhat Akın'dan hasta yatağından tepki! Kumar borcu için mi vuruldu? - Sayfa 3

''İFTİRA ATANLARI VİCDANLARIYLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM''

Hastane odasında video çeken Akın “Saldırının sonrasında yapılan saldırı benim için daha da ağırdı. Kalkıp kumar borcu, senet borcu… Bunlar çok aşağılıkça. ‘Kumar borcu olup vurulduysa iyi oldu’ diyeceklerdi herhalde. İftira atanları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum” dedi.

Futbol camiasından çok sayıda destek mesajı aldığını dile getiren Akın, Galatasaray’dan Bülent Korkmaz, Okan Buruk ve Eski Başkan Faruk Süren gibi isimlerin de kendisine geçmiş olsun dileklerini ilettiğini dile getirdi.

Akın'ın ziyaretine gelenler ya da arayanları da açıkladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

317
Serhat Akın'dan hasta yatağından tepki! Kumar borcu için mi vuruldu? - Sayfa 4

"Artık beşinci altıncı gün. Günleri sayamadım bile. Böyle zor bir süreçten geçiyoruz. Böyle kısa bir video çekmek istedim hayatta olduğuma dair… Zor bir süreç benim için. Bu süreçte sevginizi benden esirgemediğiniz için çok çok teşekkür ediyorum.

417