Gündem
28 Eyl 2024 15:27 Son Güncelleme: 28 Eyl 2024 15:27

Serhat Akın saldırısında 2 kişi yakalandı! Kimlikleri belli oldu…

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, futbol yorumcusu ve eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın'a yönelik silahlı saldırıya dair yeni bilgileri paylaştı. Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edildi. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. ise yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya eski Fenerbahçeli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın’ın uğradığı silahlı saldırıya yardım ve yataklık eden E.Ü. ve M.A.’nın yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, Akın’ın uğradığı saldırıda motosikleti kullanan O.M.’nin ve saldırıyı gerçekleştiren O.D.’nin yakalanmasına ilişkin çalışmaların sürdüğünü söyledi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesinde futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanması olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde:

Olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlenmiş, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmıştır.

Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir.

Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir.