Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'da ne buldu? - Sayfa 8

Bir kadına para, bir kadına güç, bir kadına çok ünlü bir soyadı vermenin yeterli olacağını düşünenlere hatırlatmış olayım; bir kadına güven veremiyorsanız, başka ne verirseniz verin, kalıcı olmayacaktır.


822
Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'da ne buldu? - Sayfa 9

Ahu Yağtu mutlu mudur acaba?

İbrahim Tatlıses’ten magazin basınına sızan haberlerden öğrendiğim bir şey var hayatta. Bir adamın ayrıldığı ilk eşi, asla ikinci eşle arkadaş olamaz ama üçüncü ya da dördüncü eşle olabilir. Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya ilişkisi, Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu’ya da sorulmuş. O da son derece akıllı bir davranışla, yanıt vermemiş, soruyu soran muhabiri de 'Bak, sen de utandın bu sorundan' demiş.

922
Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'da ne buldu? - Sayfa 10

Yağtu, haklı olarak, kendisini, Yılmaz’ın hayatına giren tüm kadınlardan daha farklı bir noktada konumluyor. Böyle diyorum zira, Yılmaz ile ortak bir çocuğu var ve her şart altında adı, varlığı, onun hayatında hep olacak.


1022
Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'da ne buldu? - Sayfa 11

Bu asıl sebebe bir de yan sebep ekleyebilirim: Bugüne kadar, eğer bir başarıysa, Yılmaz’ı nikah masasına oturmaya ikna eden tek kadın oldu Yağtu. Dolayısıyla da, başlayan ya da biten bir ilişkiden dolayı mutlu olmasını beklemek ya da mutluysa da bunu mikrofonlara söyleyeceğini düşünmek, havanda su dövmekten öte bir iş değil.


1122