Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'da ne buldu? - Sayfa 14

Devam edelim, bir erkek ya da bir kadının aynı anda iki ilişkiyi birden yürütmesi, farklı yüzlere aynı cümleler kurması, kesin aldatma. Peki ya, bir başkasına aşık olduğunu fark eden birisinin, ilişkisini sonlandırması da aldatma tanımına girer mi? Soru sert ve kimimiz için bu da kesin aldatma sınıfına giriyor ama durup tekrar düşünelim.


1422
Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'da ne buldu? - Sayfa 15

Hayatında birisi olduğu sırada bir başkasına “Seni seviyorum” ya da “Birlikte olalım” demeyen biri gerçekten aldatan olabilir mi? Ya da gerçekten aldatan ‘diğer ilişkisi’ başladıktan ya da başlayacağına emin olduktan sonra mevcut ilişkisini bitiren kişi değil midir?


1522
Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'da ne buldu? - Sayfa 16

Çıkan haberler, Yılmaz’ı aldatan, Samyeli’ni de aldatılan yapmaya yetmiyor. Yine de kendine acımak isteyenlere, ‘aldatıldım’ kelimesinin hakkını verebilecekleri bir nokta olduğunu da hatırlatayım: 

1622
Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'da ne buldu? - Sayfa 17

Bir başkasına aşık olan erkek ya da kadınlar, mevcut ilişkilerini noktalarken gerçeği, yeni hislerini söylemez, ayrılık için başka bahaneler bulurlar. Karşısındakini üzmemek adına olsa da bu bir aldatma hali midir? Evet, öyledir."

1722