Senem'in skandal fotoğraflarının devamı geldi! - Sayfa 9

Bu hayatta haklı olarak kafası karışık, sevgisiz ve ne yaptığını bilmez bir Senem yarattı. Şunu da belirtmek isterim; Senem'in bana ve çevresindeki insanlara ifade ettiği üzere Senem sadece uyuşturucu bağımlısı değildir. Senem, ''bağımlılık bağımlısı'' bir insandır. Yani hayatında mutlaka birşeylere bağımlı olma ihtiyacı hisseder. Uyuşturucu, değilse alkol, o değilse başka şeyler... Senem, özlemini duyduğu hayat standartlarında yaşayan insanlar gibi yaşamak ve kendini farklı hissetmek için uyuşturucuyu tercih etti

928
Senem'in skandal fotoğraflarının devamı geldi! - Sayfa 10

Senem ailevi konularda hep babasına yükleniyor. Ben bunu da kesinlikle doğru bulmuyorum. Babası çok onurlu ve gururlu bir insan. Hiçbir zaman kızı üzerinden menfaat sağlayacak bir konuma sokmadı kendisini. Ailevi durumları İrfan Bey'in ifade ettiği gibi işleri bozulup, maddi durumu bozulunca zora girmiş. Öncesinde bir sorunları yokmuş. Aslında burada sorun, Senem'in annesi Nergiz Hanım'dan kaynaklanıyor. Nergiz Hanım evliyken eşini aldatıp, o dönem evli olan İrfan Bey'e kaçmış. Bunun üzerine İrfan Bey'in ailesi kendilerine düşman olmuş. Annesi Nergiz Hanım, Senem'e hamile kalıp evlenene kadar geçen sürede İrfan Bey'in ailesinden kabul görmemiş. İrfan Bey, hafızam beni yanıltmıyorsa Nergiz Hanım'ın 3. eşi. Senem'in içinde bulunduğu para odaklı dayatma hayatta bana göre Nergiz Hanım'ın eseri.

1028
Senem'in skandal fotoğraflarının devamı geldi! - Sayfa 11

İlk olarak kimden uyuşturucu aldığı konusunda bir bilginiz var mı? Kendisinin de ifade ettiği gibi Tolga Karel'den aldığını biliyorum. Fakat şunu belirtmek isterim; burada Tolga Karel'e yüklenmek yanlış olur. Çünkü sanıldığı gibi Tolga, eski Türk filmlerindeki gibi Senem'i kandırıp uyuşturucu madde alması için zorlamadı. Olay şöyle oluyor: Senem, uyuşturucunun kullanıldığı bir ev partisine katılıyor. Tolga da davetlilerden biri. Senem de o gece uyuşturucuyu deniyor. Yoksa Senem, öyle kimsenin lafıyla hareket eden ya da yönlendirmesiyle tercihlerde bulunan bir insan değil. Fakat şimdi her bağımlı gibi uyuşturucu kullanmasının suçunu Tolga'ya, ailesine ya da çevresindeki kişilere atıyor.

1128
Senem'in skandal fotoğraflarının devamı geldi! - Sayfa 12

Son katıldığı bir programda "Mert bana iyilik mi yapmış. Önüme maddeyi koyuyordu..." dedi. Bu iddiaya ne cevap veriyorsunuz? Bu iddiasını duyduğumda kızmak bir yana ciddi ciddi kahkaha attım. Hatta haberi izleyen, okuyan, duyan ve Senem'i tanıyan yerli, yabancı tüm arkadaşlarım ''Her şeyi anlarız da bu söylediği cidden çok komik olmuş... '' tepkisini verdi. Ben sosyal alkol tüketicisiyim. Kendim gidip evime alkol alışverişi yapmam. Arkadaşlarım gelecekse ancak... Sigara ya da herhangi bir uyuşturucu madde tüketimi ile alakam yoktur. Bu konuda benim en büyük düşmanım bile aksi bir şey söylemez. Hani öyle ki birine tecavüz ettiğimi söylerseniz belki beni tanıyan insanların kafasında ''Acaba?'' sorusu oluşabilir. Ama uyuşturucu konusunda bu mümkün değil. Senem'in bu söylediği, dayanaksız ve ucuz bir yalandan başka bir şey değil.

1228