Senem'in skandal fotoğraflarının devamı geldi! - Sayfa 7

728
Senem'in skandal fotoğraflarının devamı geldi! - Sayfa 8

Senem Kuyucuğlu'nun zor hayat şartları nedeniyle uyuşturucuya başladığı söyleniyor. Bir dönem yakınında olan bir insan olarak sizin bu konuda görüşünüz nedir? Senem'in içinde bulunduğu hayat şartlarının tek mimarı kendisidir. Öyle ifade ettiği gibi zor bir yaşantısı da olmadı. Bunu kendi ve ailesinin anlatımlarından da çok iyi biliyorum. Siz hayat standartlarınızı, gelir durumunuza göre ayarlamazsanız tabii ki hayat şartlarınız zorlaşır. Bin TL'lik bir gelirle 10 bin TL'lik bir hayat yaşamaya çalışmak anlamsızdır. Hayat şartlarınızı iyileştirecek bir eğitime, bilgi birikimine sahip değilseniz tabii ki depresyona girersiniz. Senem, ona uyguladığım onca baskıya rağmen ne lise eğitimini tamamladı ne de kendisini geliştirebileceği farklı bir eğitim almayı kabul etti. Diğer mankenlerin aldığı ücretlerle defilelere çıkmak da işine gelmedi. O bunun yerine geçmişteki ünvanını kullanarak edindiği erkek arkadaşları üzerinden kolay bir hayat yaşamayı tercih etti.

828
Senem'in skandal fotoğraflarının devamı geldi! - Sayfa 9

Bu hayatta haklı olarak kafası karışık, sevgisiz ve ne yaptığını bilmez bir Senem yarattı. Şunu da belirtmek isterim; Senem'in bana ve çevresindeki insanlara ifade ettiği üzere Senem sadece uyuşturucu bağımlısı değildir. Senem, ''bağımlılık bağımlısı'' bir insandır. Yani hayatında mutlaka birşeylere bağımlı olma ihtiyacı hisseder. Uyuşturucu, değilse alkol, o değilse başka şeyler... Senem, özlemini duyduğu hayat standartlarında yaşayan insanlar gibi yaşamak ve kendini farklı hissetmek için uyuşturucuyu tercih etti

928
Senem'in skandal fotoğraflarının devamı geldi! - Sayfa 10

Senem ailevi konularda hep babasına yükleniyor. Ben bunu da kesinlikle doğru bulmuyorum. Babası çok onurlu ve gururlu bir insan. Hiçbir zaman kızı üzerinden menfaat sağlayacak bir konuma sokmadı kendisini. Ailevi durumları İrfan Bey'in ifade ettiği gibi işleri bozulup, maddi durumu bozulunca zora girmiş. Öncesinde bir sorunları yokmuş. Aslında burada sorun, Senem'in annesi Nergiz Hanım'dan kaynaklanıyor. Nergiz Hanım evliyken eşini aldatıp, o dönem evli olan İrfan Bey'e kaçmış. Bunun üzerine İrfan Bey'in ailesi kendilerine düşman olmuş. Annesi Nergiz Hanım, Senem'e hamile kalıp evlenene kadar geçen sürede İrfan Bey'in ailesinden kabul görmemiş. İrfan Bey, hafızam beni yanıltmıyorsa Nergiz Hanım'ın 3. eşi. Senem'in içinde bulunduğu para odaklı dayatma hayatta bana göre Nergiz Hanım'ın eseri.

1028