Senem'in skandal fotoğraflarının devamı geldi! - Sayfa 4

Senem Kuyucuoğlu ile nerde tanıştınız? Ne boyutta bir arkadaşlığınız vardı? Senem Kuyucuoğlu ile 2012 senesinin Eylül/Ekim aylarında ortak bir arkadaşım vasıtası ile tanıştım. Arkadaşlığımız tanıştığımız dakikadan itibaren abi-kardeş ilişkisi şeklinde gelişti ve birbirimizi de her zaman öyle benimsedik. İkimiz de ailemizden uzak bir hayat sürmeyi tercih ettiğimiz için bir süre sonra birbirimizin ailesi olduk.

428
Senem'in skandal fotoğraflarının devamı geldi! - Sayfa 5

Senem Kuyucuoğlu'nun Twitter şifresini biliyor muydunuz yoksa farklı yollarla mı ulaştınız? Senem 'in Twitter şifresini kesinlikle bilmiyordum. Kendisi düştüğü paranoya sebebi ile her hafta şifresini değiştiriyordu. Sosyal medya ve e-posta hesaplarına farklı yöntemler ile ulaştım.

528
Senem'in skandal fotoğraflarının devamı geldi! - Sayfa 6

Sonra ne oldu? Aranız bozulduğu için mi Kuyucuoğlu'nun fotoğraflarını yayınladınız? Bulunduğumuz tüm ülkelerde, beraber vakit geçirdiğimiz kime sorarsanız sorun size "Senem çok iyi bir kız ama tedavi olması lazım'' diyecektir. Tanıştığımız en temiz insanın da en bağımlı insanın da bundan farklı bir şey söylemeyeceğine eminim. Senem'le tanıştığımız günden itibaren her zaman Senem'in uyuşturucudan uzak durup, kendi iradesi ile bunu yenmesini veya tedavi olmasını öğütledim. Fakat Senem sanki 40 yaşında bir hayat tecrübesine sahipmişçesine kendisine telkinde bulunan tüm insanları uzaklaştırmayı tercih etti. Buna ben de dahilim. Ne bağımlı olduğunu kabul etti ne de söylediklerimizde gerçeklik payı olduğunu...

628
Senem'in skandal fotoğraflarının devamı geldi! - Sayfa 7

728