Senem'in skandal fotoğraflarının devamı geldi! - Sayfa 11

İlk olarak kimden uyuşturucu aldığı konusunda bir bilginiz var mı? Kendisinin de ifade ettiği gibi Tolga Karel'den aldığını biliyorum. Fakat şunu belirtmek isterim; burada Tolga Karel'e yüklenmek yanlış olur. Çünkü sanıldığı gibi Tolga, eski Türk filmlerindeki gibi Senem'i kandırıp uyuşturucu madde alması için zorlamadı. Olay şöyle oluyor: Senem, uyuşturucunun kullanıldığı bir ev partisine katılıyor. Tolga da davetlilerden biri. Senem de o gece uyuşturucuyu deniyor. Yoksa Senem, öyle kimsenin lafıyla hareket eden ya da yönlendirmesiyle tercihlerde bulunan bir insan değil. Fakat şimdi her bağımlı gibi uyuşturucu kullanmasının suçunu Tolga'ya, ailesine ya da çevresindeki kişilere atıyor.

1128
Senem'in skandal fotoğraflarının devamı geldi! - Sayfa 12

Son katıldığı bir programda "Mert bana iyilik mi yapmış. Önüme maddeyi koyuyordu..." dedi. Bu iddiaya ne cevap veriyorsunuz? Bu iddiasını duyduğumda kızmak bir yana ciddi ciddi kahkaha attım. Hatta haberi izleyen, okuyan, duyan ve Senem'i tanıyan yerli, yabancı tüm arkadaşlarım ''Her şeyi anlarız da bu söylediği cidden çok komik olmuş... '' tepkisini verdi. Ben sosyal alkol tüketicisiyim. Kendim gidip evime alkol alışverişi yapmam. Arkadaşlarım gelecekse ancak... Sigara ya da herhangi bir uyuşturucu madde tüketimi ile alakam yoktur. Bu konuda benim en büyük düşmanım bile aksi bir şey söylemez. Hani öyle ki birine tecavüz ettiğimi söylerseniz belki beni tanıyan insanların kafasında ''Acaba?'' sorusu oluşabilir. Ama uyuşturucu konusunda bu mümkün değil. Senem'in bu söylediği, dayanaksız ve ucuz bir yalandan başka bir şey değil.

1228
Senem'in skandal fotoğraflarının devamı geldi! - Sayfa 13

Senem Kuyucuoğlu 'Seni öldüreceğim, diri diri gömeceğim' diye mesaj atarak onu tehdit ettiğinizi söyledi. Kendisine böyle bir mesaj attınız mı? Bu konuda ablası, annesi ve kendisinin söylemleri ilk günden beri zaten birbiriyle çelişiyor. Senem'in ablası ve annesi, ''Senem kayıp!'' şeklinde tweetler attıktan sonra ne hikmetse birdenbire bağlandıkları bir televizyon programında Senem'e ulaşıverdi, Akabinde canlı yayında kurgulanan Senem ve annesi buluşması ayrı bir komediydi. Çok güldüm... Ve evet programda söz ettikleri gibi "Seni öldüreceğim, diri diri gömeceğim" diye bir mesaj attım. Ama

1328
Senem'in skandal fotoğraflarının devamı geldi! - Sayfa 14

Defne Joy Foster'ın ölümüyle Senem Kuyucuoğlu'nun ne gibi bir ilgisi var? Senem, çocuk ruhludur. Burnunu problemlere sokarken hiçbir zaman sonrasını düşünmez.Bunun sonucunda ne zarar görürüm diye düşünmez. Anı yaşar, geçer, gider... Bana ağlayarak anlattığı kadarıyla Defne'yi ölümüne sebep olan maddeyi temin eden kişiyle kendisi tanıştırmış. Hatta bu kişinin, Arda U. isimli başka bir sokak satıcıyla irtibat halinde olduğunu biliyorum.

1428