Selçuk Geçer altının uçuşa geçeceği tarihi açıkladı! ‘Hazırlığa başlayın’ diyerek duyurdu… - Sayfa 8

Özellikle gelecek hafta altında yükselişlerin yaşanma ihtimaline dikkat çeken ünlü ekonomist, haftanın kapanış seansına 2 gün kala yatırımcılara "Hazırlığa başlayın" uyarısını yineledi.

815
Selçuk Geçer altının uçuşa geçeceği tarihi açıkladı! ‘Hazırlığa başlayın’ diyerek duyurdu… - Sayfa 9

ELİNDE DOLAR BULUNDURANLAR MUTLAKA BUNU YAPMALI

Türkiye'de döviz tarafında da önemli sıçramaların yaşanacağını belirten Geçer, ons altın fiyatlarının hem dolar/TL paritesi hem de ons altın tarafından belirlenişine dikkat çekerek, gram altın/TL fiyatlarında çift yönlü bir yükseliş gerçekleşeceğini duyurdu.

915
Selçuk Geçer altının uçuşa geçeceği tarihi açıkladı! ‘Hazırlığa başlayın’ diyerek duyurdu… - Sayfa 10

Geçer, gelecek haftalarda altın fiyatlarında yaşanacak değişimlerin aynı zamanda jeopolitik risk boyutu ile de doğrudan ilişkili olduğunu belirtirken, Orta Doğu'daki krizin hangi aşamaya geçeceğinin altın ve petrol fiyatları üzerinde belirgin bir etki yaratacağını iddia etti.

1015
Selçuk Geçer altının uçuşa geçeceği tarihi açıkladı! ‘Hazırlığa başlayın’ diyerek duyurdu… - Sayfa 11

ALTIN ALINIR MI?

Uzman isim, geçtiğimiz haftalara kıyasla pahalı bir altın fiyatı olduğunu belirtmesine karşın, bu fiyatlardan alım fırsatının devam ettiğini düşündüğünü söyleyerek "Altın değerlenmeye devam edecek. Bu yüzden geçmiş haftalarda alsaydınız daha büyük getiri sağlardınız ancak kazanmak için geç kalınmış değil. Buradan da giriş yapanlar, 2024'te büyük bir kazanç sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

1115