Şehitler için siyasilerden peş peşe taziye mesajları - Sayfa 7

İŞTE SİYASİ İSİMLERDEN TAZİYE MESAJLARI
DIŞİŞLERİ BAKANI HAKAN FİDAN
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: "Irak'ın kuzeyinde şehit düşen kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve yaralanan kahramanlarımıza şifa diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Terör örgütleri ve uzantılarına karşı mücadelemiz kararlılıkla sürecek."

727
Şehitler için siyasilerden peş peşe taziye mesajları - Sayfa 8

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki: "Hain terör örgütü tarafından Irak'ın kuzeyinde düzenlenen saldırıda şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabbim, yaralı askerlerimize acil şifalar versin. Şehitlerimizin mekânı cennet, makamları âli olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun."

827
Şehitler için siyasilerden peş peşe taziye mesajları - Sayfa 9

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MEHMET NURİ ERSOY
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: "Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı sonucu şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

927
Şehitler için siyasilerden peş peşe taziye mesajları - Sayfa 10

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "Aziz milletimizin başı sağ olsun. Irak'ın kuzeyinde hain teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum."

1027