Şehitler için siyasilerden peş peşe taziye mesajları - Sayfa 19

İLETİŞİM BAŞKANI FAHRETTİN ALTUN
İletişim Başkanı Fahrettin Altun: "Pençe harekât bölgesinde bölücü terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailelerine başsağlığı diliyorum. Çatışmada yaralanan Mehmetçiklerimize de acil şifalar temenni ediyorum. Aziz milletimizin kahraman evlatlarının gayretiyle, son terörist de etkisiz hale getirilene kadar Türkiye'nin terörle mücadelesi devam edecektir. Milletimizin başı sağ olsun."

1927
Şehitler için siyasilerden peş peşe taziye mesajları - Sayfa 20

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ ÖZLEM ZENGİN
AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: "Irak'ın kuzeyinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan hain saldırının akabinde Şehadete yükselen kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar niyaz ediyorum. Mekânları cennet, makamları âli olsun. Aziz Milletimizin başı sağ olsun."

2027
Şehitler için siyasilerden peş peşe taziye mesajları - Sayfa 21

ESKİ CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU
Cumhuriyet Halk Partisi 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "Irak'ın kuzeyinden gelen acı haber yüreğimizi dağladı… Hain terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!"

2127
Şehitler için siyasilerden peş peşe taziye mesajları - Sayfa 22

DEVA PARTİSİ LİDERİ ALİ BABACAN
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: "Irak'ta terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağ olsun. Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum."

2227