Şehitler için siyasilerden peş peşe taziye mesajları - Sayfa 16

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MEHMET FATİH KACIR
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: "Aziz Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır; yaralı Kahramanlarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

1627
Şehitler için siyasilerden peş peşe taziye mesajları - Sayfa 17

TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: "Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının hain saldırısı sonucu şehit olan üç kahraman Mehmetçiğimize Cenab-ı Hak'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin kederli ailelerinin, kahraman ordumuzun ve milletimizin başı sağ olsun."

1727
Şehitler için siyasilerden peş peşe taziye mesajları - Sayfa 18

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: "Irak'ın kuzeyinde yaşanan çatışmada 3 kahraman Mehmetçiğimizin şehit olduğunu, 4 kahraman Mehmetçiğimizin ise yaralandığını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet; kederli ailelerine ve Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum. Şehitlerimizin ruhları şad olsun, yaralılarımıza Allah acil şifalar versin."

1827
Şehitler için siyasilerden peş peşe taziye mesajları - Sayfa 19

İLETİŞİM BAŞKANI FAHRETTİN ALTUN
İletişim Başkanı Fahrettin Altun: "Pençe harekât bölgesinde bölücü terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailelerine başsağlığı diliyorum. Çatışmada yaralanan Mehmetçiklerimize de acil şifalar temenni ediyorum. Aziz milletimizin kahraman evlatlarının gayretiyle, son terörist de etkisiz hale getirilene kadar Türkiye'nin terörle mücadelesi devam edecektir. Milletimizin başı sağ olsun."

1927