Magazin
04 Eki 2017 13:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:10

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan gece kulübünde tekme tokat kavga mı etti?

İddiaya göre Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan bir mekanda tekme tokat kavga etti

Bir magazin programının haberine göre, Oğulcan Emirgan'da bir mekanda kavga etti. Tekme tokatlı kavga mekan sahipleri tarafından sonlandırıldı.

Üstelik de bu Oğulcan'ın ilk kavgası değil. Oğulcan 19 yaşındayken Bebek'te İtalyan uyruklu Eduardo Lemes Goncalves ile kavga edip karakolluk oldu. Oğulcan daha önce de İtalya'da okuduğu okulda bir kavgaya karışmıştı.

'OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM'

Öte yandan geçen akşam bir mekanın çıkışında görüntülenen Seda Sayan Oğulcan'ın Amerika'da katıldığı festivalde giydiği tayt ile ilgili sorulan sorulara şöyle cevap verdi:

"Tayt giyebilir orası bir karnaval. Taytta giyse şortta giyse o benim aslan oğlum. Ama o çok üzüldü haberlere. Allah beni evlattan yana güldürdü, çok şükür onunla gurur duyuyorum. "



'BEN BİR TEK ONA NİYETLİYİM'

Geçen günlerde de çok ağır bir gribal enfeksiyon geçiren galerici Murat Karabova'ya iki çocuğunun annesi ve hemşire olan eski eşi Aslı Sarıpınar'ın baktığı iddia edildi.

Murat Karabova ise bu iddialara Instagram hesabından bir paylaşım yaparak cevap verdi. Murat Karabova paylaşımına 'Kapattığım kapıların deliğinden bile bakmam ben bir tek ona niyetliyim' notunu düştü.

Seda Sayan Murat Karabova ve eski eşi ile ilgili sorulan sorulara cevap vermedi.