Seda Akgül evlilik yolunda! Sevgilisiyle nişanlandı! - Sayfa 6

– Sizinle ilgili olarak “Kendisi dört ayda boşandı. Evlilikleri nasıl kurtaracak?” gibi yorumlar yapılıyor. Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Aslında bu soru beni çok kızdırıyor. Haksızlığa uğramışım gibi hissediyorum. Hayatımdan çoktan çıkmış gitmiş, artık bana yabancı bir adamın yaptığı yanlışların bedelini ben halen ödüyormuşum gibi geliyor.

619
Seda Akgül evlilik yolunda! Sevgilisiyle nişanlandı! - Sayfa 7

Boşanma nedenlerimi ayrıldıktan sonra açıklamam da tam da bu yüzden. Yoksa kendime saklardım. Yanımda şu anda o kişi yok ama aslanlar gibi mesleğim var. Hani özel hayatımı, hayallerimi mahvettin, bari başarımı gölgeleme diyesi geliyor insanın. Resmi nikahı devam eden kaç evlilik gerçek söyler misiniz.

719
Seda Akgül evlilik yolunda! Sevgilisiyle nişanlandı! - Sayfa 8

Millet eski sevgilisine selam vermeye çekinirken, o evliliğimizin birinci haftasında eski sevgilileriyle buluşmaya başlamıştı. Aslında benim boşanma nedenim evlilik kurumunu önemsemem ve bu kadar değersizleştirilmesine tahammül edememem.

819
Seda Akgül evlilik yolunda! Sevgilisiyle nişanlandı! - Sayfa 9

Şunu unutmamak lazım, bir ilişkiyi yürütmek için iki kişi gerekiyor. Çabaların sonuçsuz kaldığı yerde, bazen bırakabilmek de en büyük sınav. Ben bu manevi zulme katlanarak program yapsaydım daha mı inandırıcı olacaktım.

919