Seçimlere günler kala adaylarını geri çekecek mi? Fatih Erbakan iddialara son noktayı koydu - Sayfa 5

Seçimlerden sonra yine bu tempoyla inşallah birkaç ayın içerisinde üye sayımızı bir milyona çıkaracağız. Önce 31 Mart yerel seçimlerinde iktidar arkasından 2028'de iktidar olacağız inşallah."

512
Seçimlere günler kala adaylarını geri çekecek mi? Fatih Erbakan iddialara son noktayı koydu - Sayfa 6

"MİLLETİMİZ NEDEN YENİDEN REFAH'A KOŞUYOR?"

Erbakan, daha önce milli görüş belediyeciliği ile tanışan illeri yeniden refah belediyeciliğine kavuşturacaklarını kaydederek, "Milletimiz neden Yeniden Refah'a koşuyor? Batı illerinde rantçı belediyecilikten bıkmış. Doğu illerinde kayyum belediyeciliğinden bıkmış, örgütçü belediyecilikten bıkmış, istediği hizmeti alamıyor. Van'da en basit bir asfaltı döküpte bir çevre yolunu bile 20 seneden beri yapamamışlar. Ulaşım sıkıntılı. İşsizlik almış başını gitmiş. İhmal edilmiş, geri kalmış" dedi.

612
Seçimlere günler kala adaylarını geri çekecek mi? Fatih Erbakan iddialara son noktayı koydu - Sayfa 7

"LİMANLARIMIZI, HAVA SAHAMIZI İSRAİL'E KAPATIN"

Gittikleri her yerde vatandaşların Gazze'yi sorduğunu anlatan Erbakan şöyle konuştu:

712
Seçimlere günler kala adaylarını geri çekecek mi? Fatih Erbakan iddialara son noktayı koydu - Sayfa 8

"Gittiğimiz her yerde bu aziz millet bize Gazze'yi soruyor. Diyor ki başkanım gece uyku uyuyamıyoruz. Kanımıza dokunuyor. Biz devlet olarak millet olarak bu kadar mı aciziz. Hani biz bölgesel güçtük. Hadi gidip onlarla savaş yapmıyoruz da en azından oradaki masum sivillere minicik yavrulara bir lokma ekmeği, bir damla suyu da mı ulaştıramıyoruz, gıda yardımı da mı götüremiyoruz? 

812