Seçil Erzan’ın avukatı sessizliğini bozdu: 'Paralar nerede' tartışmasına ilk cevap - Sayfa 5

BU İŞE NASIL GİRMİŞ

"Seçil 2021’de spekülatif bir yatırım fonundan kâğıt alıyor ve para tamamen yok oluyor. Parası batan kişi hem müşterisi hem yakınıymış. O da ticari hayatta başarılı bir işinsanıymış. Onun gözünde ‘Bu kâğıdı beceremedi’ der diye yapmış. 2021’in sonunda dolar bir anda çok yükseliyor. Seçil’in de o dönemde bir - iki milyon dolarlık falan açığı var. O günlerde Seçil o parayı kurtarmak namına insanlardan para alıyor. Tefeciden para alıyor. Onun parasını ödemek için sisteme Semih Kaya giriyor. Derken aradaki rakam böyle böyle büyüyor. Yani Seçil’in kontrolünden çıkıyor..."

512
Seçil Erzan’ın avukatı sessizliğini bozdu: 'Paralar nerede' tartışmasına ilk cevap - Sayfa 6

ÇAĞLAR’A 100 BİN DOLAR TEKLİFİ

Erzan’a 3 milyon dolarını kaptıran Galatasaray’ın eski yöneticilerinden İsmail İbrahim Çağlar, Karaaslan’ın kendisine, “Seçil Hanım size 100 bin dolar verebilir” dediğini iddia etmişti. Konuşmayı doğrulayan Karaaslan, “Seçil Hanım’ın böyle bir teklifi oldu. Aradım kendisini. Çünkü İsviçre’den gelen bir para olduğu için, kara paranın aklanmasıyla alakalı bazı prosedürleri yerine getirmişler. Bir de kara paranın aklanmasıyla ilgili bir soruşturma geçirmek istemedi” dedi.

612
Seçil Erzan’ın avukatı sessizliğini bozdu: 'Paralar nerede' tartışmasına ilk cevap - Sayfa 7

ENİŞTEDEN İMAR BANKASI ÖRNEĞİ

Seçil Erzan’ın telefonunda ele geçirilen yazışmalarda, son günlerde tüm yakınlarına battığını söylediği ortaya çıktı. Seçil Erzan’ın telefonunda “Enişte” olarak kayıtlı olan teyzesinin eşi Mustafa Yılmaz, yaptıkları bir yazışmada Erzan’a 2003’de el konulan İmar Bankası’nı örnek gösterdi. İşte o konuşmalar:

712
Seçil Erzan’ın avukatı sessizliğini bozdu: 'Paralar nerede' tartışmasına ilk cevap - Sayfa 8

KRİZLER GELİR GEÇER

Mustafa Yılmaz: Seçil, birçok konuda bilgim oldu. Saat kaçta bankaya geleyim?

Seçil Erzan: Enişte yarın görüşebilir miyiz?

Mustafa Yılmaz: Peki olur. Seçil, canım kızım bütün krizler geliiiiir geçer. Güzeeel bir uyku çek! Sağlıklı karar almak için uyku borcun olmasın.

812