Seçil Erzan davasında yeni rapor! Arda Turan'ın o görüşmeleri ortaya çıktı - Sayfa 7

"BEN BU TEHDİTLERLE YAŞAYAMIYORUM"
Metin Taş isimli kişiden 7 Nisan 2023'te "Günaydın Seçil, Pelit'e geçip seni bekliyorum" şeklinde mesaj alan Erzan, "Bankanın oralarda durma Metin" ifadesini kullanıyor.

723
Seçil Erzan davasında yeni rapor! Arda Turan'ın o görüşmeleri ortaya çıktı - Sayfa 8

Taş'ın da bunun üzerine mesaj kayıtlarını sildiği belirtilen raporda Seçil Erzan ile kuzeni Tanın Yılmaz arasındaki görüşmelere de yer verildi.

823
Seçil Erzan davasında yeni rapor! Arda Turan'ın o görüşmeleri ortaya çıktı - Sayfa 9

Erzan kendisinden parasını isteyen Yılmaz'a, "Tanın işine gücüne bak, kredi cumaya yetişmedi ama yarın, yarın olmazsa salı mutlaka yetişecek ben biliyorum." mesajını gönderiyor. Yılmaz'a 2 Nisan 2023'te bir mesaj daha ileten Erzan, "Moci arıyor 'gerekeni yapacağız' diyor, ben bu tehditlerle yaşayamıyorum." ifadelerini kullanıyor.

923
Seçil Erzan davasında yeni rapor! Arda Turan'ın o görüşmeleri ortaya çıktı - Sayfa 10

Yılmaz'ın 3 Nisan 2023'te Erzan'a gönderdiği mesajda, "Napıyorsun? Moji beni arıyor ki önce benim işimi halledecek vb. Sakinleştirmeye çalışıyorum. Moji'nin işini halledebilecek misin?" ifadeleri üzerine Erzan, "Bağırıp duruyor Tanın, bana deli gibi bağırıyor, 'İpini keseceğim senin. Benim işimi halledeceksin kaçıyorsun, gidiyorsun' diyor. Halledeceğim. Bugün ne gelirse herkesin işini halledeceğim." yanıtını veriyor.

1023