Seçil Çiftçi'nin ifadesi ortaya çıktı! Eski sevgilisini öldürüp ormana gömmüştü! - Sayfa 12

Soruşturma kapsamında tutuklanan Seçil Çiftçi’nin babası C.Ç. de verdiği ifadesinde, kızının bir yıl önce Beylikdüzü’nde oturduğunu, Şişli’deki evine gittiğinde cesedin salonda olduğunu belirterek, “Salonda cesedi görünce kızım ne yaptın kim bu ne oldu diye sordum. Olanları anlattı. Ben de babalık duygularıyla hareket ettim. Cesedi battaniyeye sarıp, götürüp ormanlık alana attık. Sonra da o eve gitmedik. Tekirdağ’a gittik. Battaniyeyi de Tekirdağ’da bir yere attık. İzi bulunmasın diye” dedi.

1216
Seçil Çiftçi'nin ifadesi ortaya çıktı! Eski sevgilisini öldürüp ormana gömmüştü! - Sayfa 13

Jandarmanın yaptığı soruşturmada, Semih Sevim 23 Aralık günü İstanbul’a geldi. Çiftçi’yle barışmak için çiçekle evine gitti; ancak eve alınmadı. 27 Aralık’ta Çiftçi ve Sevim’in davası görüldü. İddialara göre karşılıklı şikayet davaları bulunan Çiftçi ve Sevim’in duruşması, nisan ayına ertelendi. Sevim’in duruşmadan bir gün sonra da öldürüldüğü belirlendi.

1316
Seçil Çiftçi'nin ifadesi ortaya çıktı! Eski sevgilisini öldürüp ormana gömmüştü! - Sayfa 14

Semih Sevim cinayeti Sancaktape’de mantar toplayan bir vatandaşın cesedi bulmasıyla ortaya çıktı. Kimliği belirsiz bulunan cesedin parmak izinden Tokat’tan kayıp başvurusunda bulunulan Semih Sevim olduğu belirlenmişti. Cesedin bulunduğu yerde yapılan incelemede bir boş bira kutusu, tek bir sigara ve iki izmarit bulundu. Bu materyaller incelenmek üzere alındı.

1416
Seçil Çiftçi'nin ifadesi ortaya çıktı! Eski sevgilisini öldürüp ormana gömmüştü! - Sayfa 15

Jandarma tarafından yapılan soruşturmada, Seçil Çiftçi’nin sosyal medyada Sevim için yazdığı tehdit yorumlarına da ulaştı. Yazdığı yorumlarda kendisini rahatsız ettiğini iddia ettiği Sevim’i öldürmek istediğini söyleyen Çiftçi’nin cep telefonundan da mesajlaştığı Sevim’e tehdit mesajı attığı iddia edildi.

1516