Seçil Çiftçi'nin ifadesi ortaya çıktı! Eski sevgilisini öldürüp ormana gömmüştü! - Sayfa 10

Cesedi battaniyeye sardık. Gece 01.30 civarıydı. Asansörle aşağı indirip babamın arabasının bagajına koyduk. Daha önce gittiğim Şile tarafına gittik. Ormanlık alana geldiğimizden onu sardığımız battaniyeden çıkartıp attık.” diye konuştu.

1016
Seçil Çiftçi'nin ifadesi ortaya çıktı! Eski sevgilisini öldürüp ormana gömmüştü! - Sayfa 11

Şişli’deki evde 2 yıldır oturduğunu anlatan Çiftçi, olaydan sonra babasıyla Tekirdağ’a gittiğini söyledi. Çiftçi ifadesinde çok pişman olduğunu ifade etti.

1116
Seçil Çiftçi'nin ifadesi ortaya çıktı! Eski sevgilisini öldürüp ormana gömmüştü! - Sayfa 12

Soruşturma kapsamında tutuklanan Seçil Çiftçi’nin babası C.Ç. de verdiği ifadesinde, kızının bir yıl önce Beylikdüzü’nde oturduğunu, Şişli’deki evine gittiğinde cesedin salonda olduğunu belirterek, “Salonda cesedi görünce kızım ne yaptın kim bu ne oldu diye sordum. Olanları anlattı. Ben de babalık duygularıyla hareket ettim. Cesedi battaniyeye sarıp, götürüp ormanlık alana attık. Sonra da o eve gitmedik. Tekirdağ’a gittik. Battaniyeyi de Tekirdağ’da bir yere attık. İzi bulunmasın diye” dedi.

1216
Seçil Çiftçi'nin ifadesi ortaya çıktı! Eski sevgilisini öldürüp ormana gömmüştü! - Sayfa 13

Jandarmanın yaptığı soruşturmada, Semih Sevim 23 Aralık günü İstanbul’a geldi. Çiftçi’yle barışmak için çiçekle evine gitti; ancak eve alınmadı. 27 Aralık’ta Çiftçi ve Sevim’in davası görüldü. İddialara göre karşılıklı şikayet davaları bulunan Çiftçi ve Sevim’in duruşması, nisan ayına ertelendi. Sevim’in duruşmadan bir gün sonra da öldürüldüğü belirlendi.

1316