Reyting
28 Şub 2007 17:16 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:46

"ŞEBNEM'LE FATİH" İZLEYİCİNİN GÖNLÜNÜ FETHETTİ!..KANAL 7 HABER SAATİ ZİRVEDEN İNMEDİ!..İŞTE DÜN GECENİN EN ÇOK İZLENEN PROGRAMLARI!..

Kanal 7'de dün gece ilk kez yayınlanan "Şebnem'le Fatih" prime time'de 7. olarak Kanal 7'yi üçüncü sıraya taşırken, büyük beğeni kazandı.Kanal 7 Haber Saati ise yine birinciydi.

Kanal 7´nin yeni programı "Şebnem´le Fatih" dün gece izleyicinin gönlünde taht kurdu. En güzel sevda türküleri, duygulara tercüman olan şiirler, samimi sohbetler ve daha pek çok sürprizle ekrana gelen "Şebnem´le Fatih" 5.8 reyting ve 13.2 izlenme payıyla, en çok izlenen programlar sıralamasında yedinci olan program Kanal 7´yi prime timeda üçüncülüğe taşıdı. Yürek tellerimizi titreten şiirleri ile Şebnem Kısaparmak ve bize bizi anlatan besteleriyle Fatih Kısaparmak çifti, izleyicilere yepyeni, sıcacık, farklı ve sevgi dolu bir aile programı sundu. "Şebnem´le Fatih", 5.8 reyting ve 13.2 izlenme payıyla, en çok izlenen programlar sıralamasında yedinci olan program Kanal 7´yi prime timeda üçüncülüğe taşıdı. Örnek aile yaşamlarıyla Türk halkının gönlünde taht kuran Kısaparmak çifti, her salı akşamı Kanal 7 ekranlarından evlerinize konuk olacak. AGB verilerine göre Kanal 7 hem prime timeda, hem de tüm günde en çok izlenen üçüncü kanal oldu. Dün gece ilk yayınıyla ekrana gelen "Şebnem´le Fatih"in gösterdiği başarının yanı sıra, yükselişini istikrarlı bir şekilde sürdüren Kanal 7 Haber Saati de, ana haber bültenleri arasında toplam izleyicide birinci sıraya yerleşti. KANAL 7 HABER SAATİ SALI AKŞAMI YİNE ZİRVEDE! Nazmiye Yılmaz yönetimindeki Kanal 7 Haber Merkezi´nin hazırladığı Kanal 7 Haber Saati dün gece de zirveye yerleşti. Artık bir klasik haline gelen Kanal 7 Haber Saati, 6 reyting ve 17.1 izlenme payıyla haber bültenleri arasında birinci, bütün programlar içinde ise beşinci oldu. Salı gününün en çok izlenen programları listesinde birinci Binbir Gece, Ezo Gelin, Arka Sokaklar´ın toplam izleyicide ilk üç sırayı paylaştı. Bu sonuçlarla Salı günü prime time ve tüm günün birincisi Kanal D, ikincisi Show TV olurken, Kanal 7 üçüncü oldu. haber7.com