Scout ekibinin yeni keşfi! Galatasaray'a Wesley Sneijder'i unutturacak 10 numara transferi

Galatasaray’ın efsane 10 numarası Wesley Sneijder’den beri bu bölge tam anlamıyla doldurulamadı. Sarı kırmızılı takımın scout ekibi, Wesley Sneijder’ı unutturacak bir ismi İngiltere’de buldu.

Scout ekibinin yeni keşfi! Galatasaray'a Wesley Sneijder'i unutturacak 10 numara transferi - Sayfa 1

Galatasaray’ın yakın tarihine damga vuran 10 numara olan Wesley Sneijder, taraftarların aklından bir türlü çıkmıyor. Taraftarların belki de Hagi’den sonra en güvendiği 10 numara olan Sneijder sonrası bu bölge bir türlü istenildiği şekilde doldurulamadı. Cimbom, scout ekibinin yeni keşfiyle birlikte aradığı 10 numarayı sonunda bulmuş durumda.

18
Scout ekibinin yeni keşfi! Galatasaray'a Wesley Sneijder'i unutturacak 10 numara transferi - Sayfa 2

Dries Mertens ile hücumdaki oyun kurucu boşluğunu dolduran Cimbom, Belçikalı yıldızın futbol kariyerinin son dönemine gelmiş olmanın mutsuzluğunu yaşıyor. Kendi açıklamasına göre sezon sonunda futbolu bırakacak olan Mertens, biraz daha erken yaşta gelse belki de şu an kimse Wesley Sneijder’ın boşluğundan bahsetmeyecekti.

28
Scout ekibinin yeni keşfi! Galatasaray'a Wesley Sneijder'i unutturacak 10 numara transferi - Sayfa 3

Avrupa listesini teslim eden ve geri çağrılan Berkan dışında bu listeye Aurier ile Carlos Vinicius’u yazan Galatasaray, Cuma günü sona erecek transfer dönemini bir fırsat transferi yapmadan kapatmak istemiyor. 3 gün sonra kapanacak transfer dönemi öncesi sarı kırmızılı takımın scout departmanı çok özel bir yeteneği hocası ve yönetimine sundu.

38
Scout ekibinin yeni keşfi! Galatasaray'a Wesley Sneijder'i unutturacak 10 numara transferi - Sayfa 4

Galatasaray scout ekibi, 10 numara bölgesine genç ve gelecek vaadeden bir yıldızı keşfetmiş durumda: Yaser Asprilla. İngiltere Championship ekibi Watford’da forma giyen 20 yaşındaki Kolombiyalı 10 numara, dikkatleri üzerine çeken bir isim.

48