Şarkıcı Seçil Çiftçi'nin işlediği cinayette yeni iddialar: "Pusu kurup canice öldürdüler" - Sayfa 7

‘VEFATINDAN BİR GÜN ÖNCE İSTANBUL'A GİTTİ’
Semih Sevim'in Tokat'ta yaşayan iş insanı ağabeyi Ufuk Sevim, kardeşi ile katil zanlısı Seçil Çiftçi'nin arkadaşlıklarının 7 yıl öncesine dayandığını belirterek, "Seçil Çiftçi buradan İstanbul'a taşındı. Semih Tokat'ta kaldı. İşinde, gücünde, herkes tarafında sevilen bir insandı. Seçil ile ufak tefek tartışmaları oldu. Hakaret nedeniyle mahkemelik olmuşlardı. Semih vefat etmeden bir gün önce İstanbul'a gitti. 27'sinde mahkemesi vardı. 

716
Şarkıcı Seçil Çiftçi'nin işlediği cinayette yeni iddialar: "Pusu kurup canice öldürdüler" - Sayfa 8

Mahkemeden sonra biz bir daha haber alamadık. Mahkemeden çıktığı zaman beni arayıp 'Mahkeme güzel geçti. Ben akşam binip, geleceğim' dedi. Mahkemeden sonra Seçil, kardeşimizi arıyor, evine çağırıyor. Çağırırken de tablet ve telefon istiyor. 'Gel barışalım' gibisinden. Rahmetli de çiçek alarak Seçil'in evine gidiyor" dedi.

816
Şarkıcı Seçil Çiftçi'nin işlediği cinayette yeni iddialar: "Pusu kurup canice öldürdüler" - Sayfa 9

'SEMİH'E KUMPAS KURULDU'
Seçil Çiftçi'nin kapıyı açarken kardeşini kamerayla görüntülediğini belirten Ufuk Sevim, "Şimdi ben buradan soruyorum. Bir insan evine gelen her insanı kapıyı açarken kameraya mı çekiyor. Onu da sosyal medyada paylaşıyor, 'kapıma dayandı, beni tehdit etti' diye. Böyle asılsız haberlere biz asla inanmıyoruz. 

916
Şarkıcı Seçil Çiftçi'nin işlediği cinayette yeni iddialar: "Pusu kurup canice öldürdüler" - Sayfa 10

Seçil Çiftçi araştırıldığı zaman manken, sanatçı değil de. İnsanları sosyal medyadan kandırıp tuzağa düşürdüğü anlaşılıyor. Bununla ilgili de elimizde delilerimiz var. Mahkemeye sunacağız. Bu cinayeti tek başına Seçil Çiftçi'nin de işlediğine akılımız ermiyor. Semih'e kumpas kuruldu. Bu açıkça belli. 

1016