Saba Tümer içini döktü! "Meslek hayatımda şerefsizlerle uğraştım" - Sayfa 8

"MESLEK HAYATIMDA ŞEREFSİZLERLE UĞRAŞTIM"

Televizyon dünyasında geçirdiği senelerin üzerine o günlerle ilgili bir değerlendirme yapan 50 yaşındaki sunucu, "Meslek hayatımda şerefsizlerle uğraştım. Ciğeri beş para etmez insanlardı çoğu. Kötü olduklarının da farkında değillerdi. Sosyal medyada iyi insanlarmış gibi paylaşımlar yapıyorlar ama hiç değiller hâlbuki" dedi.


810
Saba Tümer içini döktü! "Meslek hayatımda şerefsizlerle uğraştım" - Sayfa 9

"Onlar gibi olmadan onlarla olabilmek büyük bir savaştı aslında. Onlar gibi olmak istemiyorsun, kendi yolunda kalmak istiyorsun. Kendimde eleştirdiğim yerler de var ama her zaman kendi yolumdan gittim. Kendimden hiç taviz vermedim."


910
Saba Tümer içini döktü! "Meslek hayatımda şerefsizlerle uğraştım" - Sayfa 10

Saba Tümer, "Tabii, hayatımda kendi yüzüme bakmak istemediğim dönemlerim de oldu. Mesela işsiz kaldığım bir dönem oldu. İş kazığı, dost kazığı ve arkadaş kazığı derken yolunda gitmeyen şeyler de yaşadım. Haksızlık en nefret ettiğim şeydir. Bu ortamlarda sadece yalakalığı öğrenmek gerek sanırım. Bunu yapamıyorum sadece. Her şeyden önce kafamı yastığa çok rahat koyuyorum. Hayatta istemediğin bir şeyi yapmadan devam edebildiğim için çok mutluyum. Bunlar için çok şükür ediyorum" açıklamasını yaptı.


1010