Saba Tümer içini döktü! "Meslek hayatımda şerefsizlerle uğraştım" - Sayfa 4

"BABAMI KORSANLAR KAÇIRDI, BEN SÜSLENMEKTEN VAZGEÇMEDİM"

Ünlü sunucu, hayatında yaşadığı en ilginç hikayelerden birini paylaştı: "Babamın içinde olduğu bir uçak korsanlar tarafında kaçırıldı. Ben o zamanlar ortaokul birinci sınıftaydım. Annem, kardeşim herkes ağlıyordu. Bütün İzmir neredeyse bizim evde toplandı. Ben 'kaçırıldı ama nasıl olsa bırakırlar' diye düşünüyorum...


410
Saba Tümer içini döktü! "Meslek hayatımda şerefsizlerle uğraştım" - Sayfa 5

"Sonra bir telefon geldi. Hürriyet gazetesinden fotoğraf çekmeye birilerinin geleceğini söylediler. O yaz çok güzel yazlık kırmızı çizmeler alınmıştı bana. Ben beyaz pantolon, beyaz gömlek, kırmızı çizmeler giydim. 'Ben hazırım' diyerek salona gittim. Evdeki herkes şoke oldu beni grand tuvalet görünce. İyice süslenmiştim. Fotoğrafımız çekildi. Gazete ile ilk bu şekilde tanıştım."


510
Saba Tümer içini döktü! "Meslek hayatımda şerefsizlerle uğraştım" - Sayfa 6

"ANNEMİN VEFATI İÇİME DOĞDU"

Hayatının en acı olayını anlatan Saba Tümer, kaybettiği annesi ile ilgili o günleri şöyle aktardı:

"Annemi genellikle zırt pırt arardım. O gün annem Çeşme’deydi, ben de İzmir’de bir arkadaşımın düğünündeydim. Annemi aradım, 'Herhalde ben bugün İzmir’de kalırım. Sen beni merak etme' dedim. Ardından bir his doğdu içime ve bu telefon görüşmesinin üzerine 'yine annemi aramam lazım' diye dolandım durdum. Telefonda yine 'Anne ben İzmir’de kalacağım' dedim. O da bana 'Biliyorum kızım, söyledin bunu' dedi. Olsun anne ben yine söylemek istedim diye karşılık verdim. Sonra iyi olup olmadığını sordum. 'İyiyim dedi ve telefonu kapattık..."


610
Saba Tümer içini döktü! "Meslek hayatımda şerefsizlerle uğraştım" - Sayfa 7

"Kaldığım eve sabaha karşı Armağan eniştem geldi. 'Çeşme’ye gidiyorum, annen rahatsızlandı istersen birlikte geçelim' dedi ve evden ayrıldık. Annemi kalp krizinden kaybetmişiz. Çok ağladım. Kardeşim Ankara’da okuyordu. 'Ona nasıl söyleyeceğiz?' diye düşündük durduk. O an gerçek hayat başladı resmen. Tüm her şeyin sorumluluğu üstümde kaldı ve hiç bu gitmedi. Eskiden hayatta bir samimiyet vardı, eski alışmış olduğun samimiyetin olmadığı görmek insana bir tokat gibi çarpıyor. Ne yapacağını nasıl yapacağını bilmiyorsun."


710