Rüştü Onur Atilla'dan 'Boşanmayı ben istemedim' diyen eski eşine cevap! "En iyi şartları sağladım" - Sayfa 4

"İTHAMLARI DEVAM EDERSE MAHKEME HUZURUNDA HAKKIMI ARAYACAĞIM"

Oyuncudan eşinin sözlerine cevap geldi. Rüştü Onur Atilla Instagram hesabından paylaştığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

411
Rüştü Onur Atilla'dan 'Boşanmayı ben istemedim' diyen eski eşine cevap! "En iyi şartları sağladım" - Sayfa 5

"Sinem Ayyıldız hayatımdaki en değerli iki varlığımın, çocuklarımın annesidir. Kendisi hakkında burada konuşmam. Bana yöneltilen suçlamalara karşılık vermem. Zaman geçtikçe daha sağduyulu olacağına inanmak istiyorum. Asılsız ithamlar devam ettiği takdirde mahkemeler huzurunda, adalete güvenerek hakkımı arayacağım, umarım gerekmez."

511
Rüştü Onur Atilla'dan 'Boşanmayı ben istemedim' diyen eski eşine cevap! "En iyi şartları sağladım" - Sayfa 6

"Ocak ayında evden ayrıldım ve 6 ay içinde boşandık. Anlaşmalı olarak boşandık. Karşı taraf istemese anlaşmalı boşanılabilir mi? Hayır. Birlikte imza attık ve boşandık. Sebebi, sebepleri bizim mahremimizdir. Ben eski eşimin ailesine de sorumluyum, çocuklarıma da. Benim için hiç ama hiç kolay olmadı çocuklarımdan ayrılmak. Zayıfladım diye yuvamı yıkacak karakterde olmadığımı biliyorum. Ne mutlu ki ben kendimi biliyorum, vicdanım çok rahat."

611
Rüştü Onur Atilla'dan 'Boşanmayı ben istemedim' diyen eski eşine cevap! "En iyi şartları sağladım" - Sayfa 7

"ZAMANINDA AKBİLİMİ DOLDURAN ESKİ EŞİME EN İYİ ŞARTLARI SAĞLADIM"

"Mahremimizi bu mecralarda meze etmem. Biz eski eşimle yıprandık, yorulduk, birbirimizi mutsuz etmeye başladık, tartışma ve kavga ortamında çocuklarımızı büyütmek istemedik. Boşanmamak için tek taraflı çabalandıysa da henüz evliyken şartları güzelleştirmek için de ben çok çabaladım. Olmadı… Daha iyi bir baba olabilmek için kendi hayatımı kurmam gerekti. İlk adımı ben attım, evden ayrıldım ve boşandık. Zamanında akbilimi dolduran eski eşime en iyi şartları sağlayarak ayrıldım. Şükür kimseye muhtaç değiller, olmayacaklar."

711