Rüştü Onur Atilla'dan 'Boşanmayı ben istemedim' diyen eski eşine cevap! "En iyi şartları sağladım"

Boşandıktan 20 gün sonra şarkıcı Nez ile aşkını ilan eden oyuncu Rüştü Onur Atilla "Boşanmayı ben istemedim. Son ana kadar çabaladım" diyen eski eşi Sinem Ayyıldız'a cevap verdi.

Rüştü Onur Atilla'dan 'Boşanmayı ben istemedim' diyen eski eşine cevap! "En iyi şartları sağladım" - Sayfa 1

'Güldür Güldür Show'da canlandırdığı 'İbrahim' karakteriyle tanınan oyuncu Rüştü Onur Atilla, 2014'te nikâh masasına oturduğu, iki çocuğunun annesi Sinem Ayyıldız ile evliliklerini geçen günlerde noktalamıştı. Atilla, boşanmadan 20 gün sonra ise şarkıcı Nez'le aşkını ilan etmişti.

111
Rüştü Onur Atilla'dan 'Boşanmayı ben istemedim' diyen eski eşine cevap! "En iyi şartları sağladım" - Sayfa 2

Bir mekan çıkışı sevgilisiyle görüntülenen Atilla, "Nez'le 2 yıldır takipleşiyoruz. Mayıs ayında tanıştık. Ama dava günü alınmış, boşanma süreci başlamıştı" diyerek ihanet iddialarını reddetmişti.

211
Rüştü Onur Atilla'dan 'Boşanmayı ben istemedim' diyen eski eşine cevap! "En iyi şartları sağladım" - Sayfa 3

Yaşanan bu gelişmelerin ardından eski eş Sinem Ayyıldız, "Boşanmayı ben istemedim. Son ana kadar çabaladım. Malum sebeplerden dolayı karşımda son derece kırıcı bir adam vardı. Her şey 5 ay içinde oldu. Karşı taraf hak ettiği muameleyi görüyor. Her şey yeterince çirkin. Toparlanmaya ihtiyacım var" dedi.

311
Rüştü Onur Atilla'dan 'Boşanmayı ben istemedim' diyen eski eşine cevap! "En iyi şartları sağladım" - Sayfa 4

"İTHAMLARI DEVAM EDERSE MAHKEME HUZURUNDA HAKKIMI ARAYACAĞIM"

Oyuncudan eşinin sözlerine cevap geldi. Rüştü Onur Atilla Instagram hesabından paylaştığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

411