15 Eki 2024 16:08 Son Güncelleme: 15 Eki 2024 17:17

Rojin'den 18 gün sonra acı haber: Cansız bedeni bulundu

Van'da 18 gündür kayıp olarak aranan 21 yaşındaki üniversiteli Rojin'den acı haber geldi.

Türkiye'nin gözü kulağı günlerdir Van'da kaybolan Rojin Kabaiş'te... Çok sayıda ekip tarafından aranan Rojin'den 18 gün sonra maalesef acı haber geldi.

Van YYÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi olan Rojin Kabaiş (21), üniversiteye yeni kayıt yaptırdıktan sonra Diyarbakır'dan Van'a gelip, 25 Eylül günü yurda yerleşti. 27 Eylül günü ise kaldığı yurttan Van Gölü sahiline inmek üzere ayrılan Rojin'den bir daha haber alınamadı. Güvenlik kamerasına yansıyan son görüntülerde üstünde eşofmanları olan ve turnikeden geçtiği sırada telefonla ilgilendiği görülen Rojin'in, aramaların 18. gününde cansız bedeni bulundu.

CANSIZ BEDENİ VAN GÖLÜ SAHİLİNDE BULUNDU
Acı haberi duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "27 Eylül 2024 Cuma günü Van'da KYK yurdundan ayrılan ve 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş kızımızın maalesef cansız bedeni ekiplerimiz tarafından Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu. Rojin kızımıza Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.