Teknoloji
09 Ara 2020 12:27 Son Güncelleme: 09 Ara 2020 12:29

ROG Strix XG17AHPE, 240 Hz TAŞINABİLİR MONİTÖR!

ROG Strix XG17AHPE incelemesiyle sizlerleyiz. Asus’un oyunculara yönelik geliştirdiği 17,3 inçlik monitörünün detayları videomuzda!

Daha önce kanalda Asus imzalı taşınabilir monitörlerini incelemiştik. Ancak bu monitör kullanım senaryoları açısından çok farklı. 240 Hz tazeleme hızı ve 3 ms tepkime süresiyle başta oyun olmak üzere tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek özellikleriyle sunuluyor. %100 sRGB desteği sunması da önemli bir artı sağlıyor..

7800 mAh bataryasıyla gelen cihazı 240 Hz tazeleme hızıyla 3 saate varan kullanım sağlıyor olması hoşumuza giden bir diğer detay. Ancak Tip-C bağlantısı ile yapacağınız DP bağlantılarında ekranın şarj olmaya devam etmesini sağlayabiliyorsunuz. Bağlantı tarafında bir miniHDMI, bir DP destekli Tip-C bağlantısı sunan cihazda ayrıca Tip-C şarj girişi de bulunmakta. Quick Charge 3.0 desteğiyle 1,5 saat civarı bir sürede ROG Strix XG17AHPE modelini şarj edebiliyorsunuz.

Kılıfı ile beraber yatay ya da dikey kullanıma imkan veren üründe arkadaki tripod bağlantısı ile beraber ayrıca bir ayak kurulumu da yapabiliyorsunuz. Böylece klasik bir monitör gibi kullanım imkanı mevcut. ROG Strix XG17AHPE’nin diğer tüm detaylarını videoda inceleyebilirsiniz.

İyi seyirler…