Medya
17 Ağu 2012 10:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:02

RIZA ZELYUT'UN NEVİN YANIT İSYANI; ''BUNLAR MÜSLÜMAN MI SAPIK MI?''

Bütün dünyanın alkışladığı Nevin'e içimizdeki Orta Çağ artığı tipler; söylemediğini bırakmamış!

Bunlar Müslüman mı sapık mı?

Nevin Yanıt; atletizm sporunda yetiştirdiğimiz ender isimlerden birisidir.
*O, 2010 Avrupa Takımlar Birinci Lig Atletizm Şampiyonası’ndaki 100 metre engelli koşusunda 12.74 saniyelik derecesiyle dünya şampiyonu İrlandalı Derval Orourke’un önünde şampiyon oldu.
*Barcelona’da düzenlenen 2010 Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda 100 metre engelli koşusunda 12.63 saniyelik derecesiyle Avrupa şampiyonu oldu.
*Helsinki’de düzenlenen 2012 Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda 100 metre engelli koşusunda 12.81 saniyelik derecesiyle ikinci Avrupa şampiyonluğuna ulaştı.
*2012 Londra Olimpiyatlarında yarı finalde 12.58 lik derecesiyle kendine ait Türkiye rekorunu kırarak grubunda 2. oldu ve Türk Atletizm Tarihinde kısa mesafede final koşan ilk Türk atleti oldu. Yanıt, 100 metre engelli final koşusunda yine 12.58 saniyelik derecesiyle 5. oldu.

ORTA ÇAĞ ARTIKLARI KÜFRETMİŞ
Böyle üstün başarılara imza atan o kızımız, kazandığı yarıştan sonra Türk bayrağı ile poz vererek sevincini bütün dünya ile paylaştı. Elbette ki o sırada üstünde yarış mayosu vardı.

Bütün dünyanın alkışladığı Nevin’e içimizdeki Orta Çağ artığı tipler; güya Müslümanlık adına; sözde ahlakları adına demediklerini bırakmamışlar.

Okurlarımdan Akşit Er’in ilettiği ve Facebook’tan yayınlanan o mesajdaki iğrenç ifadeleri yeniden okuyalım:

Meryem Bektaş (Türbanlı): Giyinik olsaymış iyiymiş. Müslüman Ülke böyle mi temsil edilir.
Muammer Gündüz: Bu haliyle Türk’se ben Türklükten istifa ediyorum.
Ramazan Yüzak: Kahpenin teki o bayrağa yakışmaz. Biz Müslüman’ız.
Murat Bozkuş: Neden bu derece soyunurlar anlamış değilim, başka türlü spor yapamazlar mı?
Sümeyye Çelik (Yeşil üç hilalli): Bayrağımız bilmem kimin memleketinde, bilmem ne olimpiyatlarında, yarışmalarında diye diye soydunuz Türk kızlarını ne ar kaldı ne edep! Sevineceğinize oturun ağlayın, biz bu hallere düşecek bi millet değildik!
Ali Bozgeyik: Müslüman Türk kadınını ne güzel temsil etmiş kendisi. Kıyafeti de Müslüman Türk kadınına pek yakışmış dimi helal olsun. Tebrikler hepinize!
Ahmet Korkmaz: Kardeşim bize Müslüman askerlerin paylaşımını yap. Bize dinsizleşmiş Kemalistlerin paylaşımını yapma. Bu ne ya kardeşim bu çağdaşlıksa biz çağdaş değiliz kardeşim yobazım gericiyim ne derseniz diyin.
Fatima Akbulut (Türbanlı): Böyle bir şeyde şampiyon olup gururlanacağınıza, imanda şampiyon olun ve gururlanın

AKILLARI GÖZLERİNDE
Normal bir insan, Nevin’in o fotoğrafına bakarken; ’Aferin kızım sana. Dünyanın en zor işini başardın, bayrağımızı dalgalandırdın!’ der.

Halbuki ahlak elbisesi altına saklanmış sapık tipler; onun mayosuna, bacaklarına bakar. Bunların aklı da imanı da dini de sadece gözlerindedir. Kendilerine öğretilen Orta Çağ’dan kalma gerici düşünceleri veya saplantıları ahlak sanırlar.

Ölçün biçin dünyayı: En çok ahlaktan söz edenlerin en çok ahlaksızlık yaptıklarını veya o eğilim içinde olduklarını görürsünüz.
Erkek olsun; kadın olsun böyledir.
Ne yazık ki böyle tipler hızla yaygınlaşıyorlar ve kadınları öldürenler de genelde böyle tipler oluyor.

Bunun adı dindarlaşma mıdır canileşme midir?

Rıza ZELYUT / GÜNEŞ