Riskli ameliyat sonrası İbrahim Tatlıses'ten ilk fotoğraf! Gözyaşlarıyla helallik istemişti…

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda önceki gün konser veren İbrahim Tatlıses, ciddi bir ameliyat geçireceğini açıklayarak, "Kalp kapakçığım değişecek. Hakkınızı helal edin, dualarınızı eksik etmeyin" demişti. Ünlü türkücü, dün sabah operasyon geçirdi. Tatlıses, yoğun bakımdan çıkıp, normal odaya alındı. Sanatçıyı hastanede ailesinin yanı sıra dostları da yalnız bırakmadı. İbrahim Tatlıses'ten ilk fotoğraf geldi. İşte 72 yaşındaki Tatlıses'in son hali...

Riskli ameliyat sonrası İbrahim Tatlıses'ten ilk fotoğraf! Gözyaşlarıyla helallik istemişti… - Sayfa 1

72 yaşındaki İbrahim Tatlıses geçen akşam Harbiye Açıkhava'daki konserinde kalp ameliyatı olacağını açıklayarak helallik istemişti.

19
Riskli ameliyat sonrası İbrahim Tatlıses'ten ilk fotoğraf! Gözyaşlarıyla helallik istemişti… - Sayfa 2

İbrahim Tatlıses önceki gün ameliyat oldu. Anjiyo yapılan Tatlıses'in iki kalp damarının da tıkanık olduğu tespit edildi.

29
Riskli ameliyat sonrası İbrahim Tatlıses'ten ilk fotoğraf! Gözyaşlarıyla helallik istemişti… - Sayfa 3

AMELİYAT BAŞARILI GEÇTİ

Ardından operasyonla kalp kapakçığı değiştirildi. 2.5 saat süren ameliyat başarılı geçti. Sanatçının eski eşleri Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız'ın yanı sıra çocukları Ahmet Tatlıses, İdo Tatlıses, Zübeyde Melek Akkaş ve Elif Ada Tatlıses de bu süreçte hastaneden bir an olsun ayrılmadı.

39
Riskli ameliyat sonrası İbrahim Tatlıses'ten ilk fotoğraf! Gözyaşlarıyla helallik istemişti… - Sayfa 4

RİSKLİ AMELİYAT SONRASI İBRAHİM TATLISES'TEN İLK FOTOĞRAF

Ziyaretçiler arasındaki Erol Köse, sanatçı ile fotoğraf çektirdi. İbrahim Tatlıses'in ise birkaç güne taburcu olacağı öğrenildi.

49