Rihanna iç çamaşırı modelliği yaptı üstsüz poz verdi - Sayfa 5

Razek, Vogue’a verdiği röportajda, Victoria’s Secret defilesinde tıpkı Rihanna’nın kısa süre önce Fenty iç çamaşırı defilesinde yaptığı gibi kapsayıcı bir model cast’ına yer verirlerse ‘birilerine yaranmaya çalışmak’la suçlanacaklarını söyleyince, Rihanna, Instagram’dan tepki göstermişti.

526
Rihanna iç çamaşırı modelliği yaptı üstsüz poz verdi - Sayfa 6

Razek’in “Kesinlikle biz transeksüellere şovda yer vermemeliyiz. Çünkü bu şov bir fantezi. 42 dakikalık özel bir eğlence” ifadesini kullanmasına karşı Rihanna, özel bir yorum yazmayarak, sadece model Louise O'Reilly’nin sosyal medya paylaşımını kendisi de paylaşarak tepkisini dile getirmişti.

626
Rihanna iç çamaşırı modelliği yaptı üstsüz poz verdi - Sayfa 7
O'Reilly, “Markaların neden cast direktörlerinin fikirleri konusunda dikkatli olmaları gerektiğine dair ilk örnek. Özellikle bu 70 yaşında ve geçmişte yaşayan bir adamsa... Şükür ki Rihanna bize Fenty ile bu yıl çeşitlilik sevgisinin markalaşmasını getirdi” demişti.
726
Rihanna iç çamaşırı modelliği yaptı üstsüz poz verdi - Sayfa 8

Rihanna, eylül ayında New York Moda Haftası kapsamında, farklı bedenlerde modellera, hatta Slick Woods gibi hamile modellere yer verdiği bir iç çamaşırı defilesi düzenlemişti.

826