Rihanna Donald Trump'ı bombaladı! 'Şu an ABD'deki en akıl hastası kişi' - Sayfa 11

Dünya genelinde 230 milyonun üzerinde kayıt satan Rihanna, tüm zamanların en çok satan müzik sanatçılarından biridir. Billboard Hot 100'da liste başı olan on dört single'ı sayesinde liste tarihinde bu kadar çok bir numaraya sahip olan en hızlı ve en genç solo sanatçı oldu; Billboard tarafından 2000'lerin Dijital Şarkı Sanatçısı ve 2010'ların en iyi Hot 100 sanatçısı ilan edildi.


1116
Rihanna Donald Trump'ı bombaladı! 'Şu an ABD'deki en akıl hastası kişi' - Sayfa 12

2012'de Forbes tarafından en güçlü dördüncü ünlü olarak gösterildi ve sonraki yıl Time'ın "Dünyanın En Etkili 100 Kişisi" listesine dahil edildi. Müziğine ek olarak sık sık yenilediği imajıyla da öne çıkarak 2014'te Council of Fashion Designers of America'dan Moda İkonu ödülü aldı.


1216
Rihanna Donald Trump'ı bombaladı! 'Şu an ABD'deki en akıl hastası kişi' - Sayfa 13

Bugüne kadar sekiz Grammy Ödülü, on iki Amerikan Müzik Ödülü, on iki Billboard Müzik Ödülü, iki Brit Ödülü dahil olmak üzere yüzlerce ödül ve adaylık elde etti. Rihanna 2005 senesinin Ekim ayında Secret Body Spray ile anlaşma imzaladı. Secret Body Spray Tour ile 2006 yılında SOS şarkısını seslendirdi ve Nike spor ile de anlaşma imzaladı.


1316
Rihanna Donald Trump'ı bombaladı! 'Şu an ABD'deki en akıl hastası kişi' - Sayfa 14

Aynı yıl insanları güzel kokuya teşvik etmek için "Clinique" parfümü ile de anlaştı. Bu mutlu koku anlaşmasında Ne-Yo'da bulunuyordu. Rihanna o dönemler Procter & Gamble's kadın deoderantı ilede anlaşma imzaladı. 2007 yılında ise CoverGirl reklamlarında oynamaya başladı. Aralık 2008'de ise Tattoo Heart Collection özel baskı hattı reklamlarının görünmesi için Gucci reklamında oynadı. Rihanna, "Gucci" reklamında bir çemberin içinde dönerken kolunda beyaz büyük bir "Gucci çantası" ile görülüyordu.


1416