Rezidanstaki işkencede kan donduran detaylar! Makasla iç çamaşırlarını kesip... - Sayfa 8

İDDİANAMEDE ŞOKE EDEN DETAYLAR
Konya'da kafeterya işleten Murat D. (41) ile ortağı nişanlısı Sara D. (24) ile arkadaşları Tuğba D.(22), aynı gece peş peşe bir rezidansa götürdükleri eski çalışanları Demet A. (21) ile iç mimar Merve K.'ya (27), işkence yapıp usturayla saçlarını keserek istismarda bulundu.

816
Rezidanstaki işkencede kan donduran detaylar! Makasla iç çamaşırlarını kesip... - Sayfa 9

İki kadının yaşadığı dehşeti ise Türkiye'nin kanını dondurdu. Şüpheliler, Demet A. ile ilgili olayda adli kontrolle serbest kalırken, Merve K. ile ilgili olay nedeniyle ise tutuklandı. Demet A.'nın avukatı ise savcılığa yaptığı itirazda, adli kontrol kararının kaldırılarak, şüphelilerin müvekkili ile ilgili olaydan da tutuklanmasını talep etti.

916
Rezidanstaki işkencede kan donduran detaylar! Makasla iç çamaşırlarını kesip... - Sayfa 10

Olayın yankıları sürerken, Merve K.'ya yapılan işkence ilgili soruşturma jet hızıyla tamamlayan savcılık, 4 gün gibi kısa bir sürede hazırladığı iddianameyi, Ağır Ceza Mahkemesine gönderdi.

1016
Rezidanstaki işkencede kan donduran detaylar! Makasla iç çamaşırlarını kesip... - Sayfa 11

CEBİR, TEHDİT, YAĞMA, HÜRRİYETTEN YOKSUN BIRAKMA

Sabah Gazetesinde yer alan habere göre; iddianamede şüphelilerin fikir ve eylem birliği içerisinde hareket ettikleri belirtilerek, Merve K.'nın kıyafetlerinin makasla kesilmesinin mala zarar verme suçunun oluştuğu anlatıldı.

1116