Reynmen’e sosyal medyada ‘mendilci kız’ tepkisi! Küfrettiği ünlüden destek geldi - Sayfa 4

"NE OLUYOR SANA IŞIN?"

En dikkat çeken destek mesajlarından biri de Işın Karaca'dan geldi. Karaca, 2019'da Ela ile müzik listesine damga vuran sosyal medya fenomeni Reynmen'in, YouTube tıklanma oranına inanmamış, Reynmen de küfür etmişti.

Işın Karaca, Reynmen'in mendil satan çocuğa yaptığı yardımı takdir eden bir yorum paylaşınca, sosyal medya kullanıcıları “Ne oluyor sana Işın?” şeklinde tepki gösterdi.

413
Reynmen’e sosyal medyada ‘mendilci kız’ tepkisi! Küfrettiği ünlüden destek geldi - Sayfa 5

2019'da klibi Ela ile kısa sürede 33 milyon dinlenerek Türkiye'nin gündemine oturan Reynmen, tıklanma oranlarına inanmayan Işın Karaca'ya isim vermeden gönderme yapmıştı.

513
Reynmen’e sosyal medyada ‘mendilci kız’ tepkisi! Küfrettiği ünlüden destek geldi - Sayfa 6

Reynmen, ‘Şarkıların baya milyon izlendi ve ünlülerin iyi ve kötü tepkilerine ne demek istiyorsun?’ sorusuna “Hepsine çok teşekkür ederim. Yorumları benim için çok değerli iyi veya kötü. Ama bazı or...” diyerek sözünü yarıda kesmişti.

613
Reynmen’e sosyal medyada ‘mendilci kız’ tepkisi! Küfrettiği ünlüden destek geldi - Sayfa 7

“EZİKÇE GELİYOR”

“Yaşça büyük sanatçıların başarısını tebrik etmek yerine eleştirmelerine ne diyorsun" sorusuna ise ünlü fenomen, “Buna üzülüyorum çünkü yıllarca muhafaza etmiş ve ismini korumaya çalışmış bir şekilde. Herkesten ve her şeyden hatta ezik olduğunu düşündüğü benimle bile adını yan yana getirip bir şeyler konuşulması bana çok ezikçe geliyor” demişti.

 

713