Reuters yayınladı! İşte son yerel seçim anket sonuçları! - Sayfa 9

İmamoğlu tanındıkça seviliyor: İmamoğlu tanındıkça beğeni oranı yükseliyor. Kimsenin ummadığı kadar yüksek. Hizmet memnuniyeti dışında, bir de yeni yüzler, yeni isimler istiyor vatandaş diyen Sarı Ankara'da da İstanbul'daki gibi bir yarış olduğunu düşündüğünü iki aday da çok kuvvetli olduğunu söyledi.

916
Reuters yayınladı! İşte son yerel seçim anket sonuçları! - Sayfa 10

Bu aşamadan sonra projeler ve partilerin durumu devreye girecek: Bu aşamadan sonra projeler, partilerin genel durumu, meclis üyelikleri, ilçe belediye başkanlıkları özellikle büyükşehirlerde devreye girecek" diyen Sarı, iktidar partisinin oy oranlarında özellikle ekonomik gelişmelerin etkisine şu sözlerle dikkat çekti: Her dört seçmenden üçü geçim sıkıntısı çektiğini belirtiyor. Ak Parti'nin en azından altı ile sekiz puan önde olması gerekirdi ama bıçak sırtı duruma gelmiş durumda ki, bugünkü durumun çok büyük etkisi var burada.”

1016
Reuters yayınladı! İşte son yerel seçim anket sonuçları! - Sayfa 11

ORC ve Gezici anketleri arasındaki farklar: Yakın zamanda en dikkat çeken anketlerden biri Gezici'den gelmişti. Özellikle Ankara ve İstanbul anketleri hayli şaşırtıcı olmuştu. Yukardaki ORC'nin Ankara anket sonuçları.

1116
Reuters yayınladı! İşte son yerel seçim anket sonuçları! - Sayfa 12

Gezici anketi: ORC anketi Ankara'da Mansur Yavaş'ı önde gösterirken Gezici anketinde farklı bir tablo vardı. 

1216