Reklam PR
10 Nis 2012 18:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:31

REKLAMVERENLER HANGİ DİZİNİN PEŞİNE DÜŞTÜ?

Yerli dizilerde bu hafta listede neler yaşandı? Hangi diziler en çok reklam alan diziler listesinde üst sıralarda yer aldı? Hangi dizi basını peşinden koşturdu?

İşte, (MTM) Medya Takip Merkezi’nin verileriyle her hafta düzenli olarak hazırlanan yerli diziler araştırmasının sonuçları…

Medya Takip Merkezi’nin 02 – 08 Nisan haftasını kapsayan araştırmasına göre, haftanın en çok tercih edilen yerli dizisi, geçen haftaki yerini koruyan “Unutma Beni” oldu. FOX ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen dizi, geçtiğimiz hafta yayınlanan 10 bölümüyle 516 adet reklam spotunu izleyicisiyle buluşturdu.

Bu hafta tekrar listenin üst sıralarına çıkmayan başaran “Akasya Durağı”, haftanın en hızlı çıkışını yaptı. Yeni bölümüyle geçtiğimiz hafta Kanal D ekranlarında tekrar yayınlanmaya başlayan dizi, reklamverenlerin de ilgisinden mahrum kalmadı. Dizi, 1 yeni ve 7 tekrar bölümü ile bu hafta 433 adet reklam alarak ikinci sıraya yükseldi.

Medya Takip Merkezi’nin yaptığı araştırmaya göre, Star TV’nin hafta içi her gün yayınlanan dizisi “Beni Affet”, yerini Akasya Durağı’na kaptırarak bu hafta bir basamak geriledi. Toplam 11 bölümle ekranlarımıza konuk olan dizi, toplam 341 reklam spotunu bizlere ulaştırmaya çalıştı.

İşte 19 - 25 Mart haftasının Prime Time’da en çok reklam alan yerli dizileri;


Muhteşem Yüzyıl Hep Zirvede…

Medya Takip Merkezi’nin 02 - 08 Nisan dönemini kapsayan araştırmasına göre, bu haftanın en çok konuşulan yerli dizisi yerini kimselere kaptırmayan Muhteşem Yüzyıl oldu. Dizi, her bölümü ile ayrı bir olay olurken, aylardır en çok haber olan yerli dizi unvanını da elinde tutmaya devam ediyor.

Bu hafta haberlere sıkça konu olan bir başka yerli dizi ise, Öyle Bir Geçer Zaman Ki oldu. Dizinin sevilen karakteri Mete’nin öleceği haberleri basında geniş bulurken, diziyi en çok haber olan diziler sıralamasında da üst sıralara yerleştirdi.

Haftanın en çok konuşulan diğer dizileri;



ETİKETLER
#reklam #diziler