Reha Muhtar'ın ailesinde büyük kavga çıktı! Deniz Uğur ve Nilüfer birbirine girdi…

İkiz çocuklarının babası Reha Muhtar hastaneye kaldırıldıktan sonra oğluna ulaşamadığını iddia eden Deniz Uğur, "Nilüfer ile kızı, oğlumu götürdü ve teslim etmeyeceklerini söylüyorlar" dedi. Şarkıcı Nilüfer iddialara yanıt verdi. İki ünlü isim Deniz Uğur ve Nilüfer karakolluk oldu.

Reha Muhtar'ın ailesinde büyük kavga çıktı! Deniz Uğur ve Nilüfer birbirine girdi… - Sayfa 1

Bir dönemin ünlü anchormani Reha Muhtar evinde merdivenden düşerek ağır yaralandı. Muhtar kaldırıldığı hastanede entübe edildi.

115
Reha Muhtar'ın ailesinde büyük kavga çıktı! Deniz Uğur ve Nilüfer birbirine girdi… - Sayfa 2

Muhtar'ın tedavisi sürerken, eski sevgilisi ve ikiz çocuklarının annesi Deniz Uğur, dikkat çeken bir iddiada bulundu. Velayeti babasında olan oğlu Poyraz'a ulaşamadığını öne süren Deniz Uğur, "Reha Bey'in beyin kanaması geçirdiği dışında bir bilgim yok" dedi.

215
Reha Muhtar'ın ailesinde büyük kavga çıktı! Deniz Uğur ve Nilüfer birbirine girdi… - Sayfa 3

'KARAKOLA GİDİP ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM'

Ünlü oyuncu Uğur, Reha Muhtar'ın "Ayşe Nazlı" adında bir kız çocuğu sahibi olduğu şarkıcı Nilüfer'i işaret ederek şunları söyledi:

315
Reha Muhtar'ın ailesinde büyük kavga çıktı! Deniz Uğur ve Nilüfer birbirine girdi… - Sayfa 4

"Akşamdan beri oğlum telefonlarımı açmıyor. Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı'nın Poyraz'ı alıp hastaneden çıktığını öğrendim. Ulaşmaya çalıştığım kişiler, Poyraz'ı teslim etmeyeceklerini söylüyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Zaten 2 yıldır Reha Muhtar'ın değil çocuklarıma, kendine bile bakacak durumda olmadığını söylüyorum. Şimdi karakola gidip çocuğumu kaçırdıkları için şikayetçi olacağım."

415