Reklam PR
27 Eki 2011 15:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:56

RED HAT, 'PROMEDIA HALKLA İLŞKİLERİ' SEÇTİ!

Dünyanın Açık Kaynak Bilişim Teknolojisi Lideri “Red Hat”, Türkiye'deki kurumsal iletişim çalışmaları için “Promedia Halkla İlişkiler”i seçti.

Açık kaynak çözümleri alanında dünyanın lider sağlayıcısı olan Red Hat, rekabetçi bir incelemenin ardından Promedia’yı Türkiye’deki yeni “tam yetkili halkla ilişkiler ajansı” (agency-of-record) olarak seçti. Promedia, hedef gruplara ulaşmayı ve Türkiye’deki açık kaynak topluluğuyla ilişkileri sürdürmeyi amaçlayan geniş bir dizi iletişim faaliyeti konusunda Red Hat’e yardımcı olacak.

Yunanistan, Türkiye, İsrail ve Kıbrıs Bölge Müdürü Yaniv Leibovitch, “Promedia’yı Enerjileri, yaratıcılıkları ve güçlü medya ilişkileriyle analitik araçları nedeniyle seçtik. Bu, Türk IT piyasasına yönelik planlarımızı destekleyecek,” diye belirtti.

Promedia Grup Sorumlu Müdürü Feray Alpay ise şöyle konuştu: “İş stratejisi yazılım alanındaki genel görünümü değiştiren benzersiz ve ileri görüşlü IT şirketi Red Hat ile çalışmaktan gurur duyuyoruz. Promedia’da, yenilikçi hizmetlerimiz yoluyla ölçülebilir sonuçlar sunuyoruz.”

Red Hat, Inc. Hakkında
Açık kaynak çözümleri alanında dünyanın lider sağlayıcısı ve bir S&P 500 şirketi olan Red Hat’in merkezi Raleigh, NC’de bulunmaktadır ve şirketin dünyanın her yerinde 70’i aşkın ofisi vardır. Red Hat, işletim sistemi platformu Red Hat Enterprise Linux ile kaliteli, ekonomik teknoloji ile birlikte bulut, sanallaştırma, uygulamalar, yönetim, depolama ve Red Hat Enterprise Virtualization and JBoss Enterprise Middleware dahil hizmet yönelimli mimari (SOA) çözümleri sağlamaktadır. Red Hat aynı zamanda dünyanın her yanındaki müşterilerine destek, eğitim ve danışmanlık hizmetleri de sunmaktadır.

Promedia PR Hakkında
Türkiye’nin ilk halkla ilişkiler şirketlerinden Promedia, 1992 Yılından bu yana, bilişim ve iletişim teknolojileri, elektrik, elektronik, gıda, turizm ve finans sektörlerindeki pek çok yerli ve uluslararası kuruluşa, “kurumsal iletişim” ve “bütünleşik pazarlama iletişimi” alanında hizmet sunmaktadır.