Psikolojik rahatsızlıklarını uzman psikolog yorumladı! Sinan Sardoğan hakkında şoke eden detaylar - Sayfa 5

Antisosyal Kişilik Bozukluğu'na sahip olan bireyler, sosyal normlara uyamaz. Başkalarını taciz etmekten çekinmez, kendi dışındaki kimsenin isteklerine karşı saygı duymaz ve bu istekleri görmezden gelir. 1. Antisosyal Kişilik Bozukluğu'na sahip olan bireyler, sosyal normlara uyamaz. Başkalarını taciz etmekten çekinmez, kendi dışındaki kimsenin isteklerine karşı saygı duymaz ve bu istekleri görmezden gelir.

515
Psikolojik rahatsızlıklarını uzman psikolog yorumladı! Sinan Sardoğan hakkında şoke eden detaylar - Sayfa 6

'Suç olduğunu bile bile insanlara cinsel içerikli mesaj atması ya da mesaj attığı kadınların evli olduğunu bile bile mesaj atması örnek olarak gösterilebilir. Sonuçta bu yaptığı davranış, mesaj attığı kadınlardan ya da yakınlarından büyük bir tepki alabilir hatta polise şikayet bile edilebilir. Sonucunu düşünmeden bir anlık dürtüyle hareket ediyor.'

615
Psikolojik rahatsızlıklarını uzman psikolog yorumladı! Sinan Sardoğan hakkında şoke eden detaylar - Sayfa 7

Uzmana göre Sinan'ın sahip olabileceği bir diğer psikolojik rahatsızlık Teşhircilik/Göstermecilik Bozukluğu... Kişi rızası olmayan bir kişiye yönelik cinsel dürtülere göre hareket ediyor. Bu cinsel dürtüler hem kendisinin hem de karşısındakinin hayatında sorunlara neden oluyor.

715
Psikolojik rahatsızlıklarını uzman psikolog yorumladı! Sinan Sardoğan hakkında şoke eden detaylar - Sayfa 8

Sinan hakkında elimizde bulunan veri ve kanıtlara göre hem ergenlik öncesi çocuklara hem de olgun bireylere bırakarak cinsel olarak uyarılma semptomuna sahip olabilir.

815