Prenses Kate’in dublörü sessizliğini bozdu! O kişinin mesleği dikkat çekti… - Sayfa 6

Kraliyet Ailesi'ne yakın yayın politikasıyla bilinen İngiliz The Sun gazetesi, Kate ve William'ın evlerinin yakınlarındaki yerel bir markette yaptıkları alışveriş görüntülerini servis etti. "Kate mutlu ve gülerken görüldü" temalı videonun kamuoyuna servis edilmesinin, Kate gizemini sona erdireceği düşünülse de işler planlandığı gibi gitmedi.

619
Prenses Kate’in dublörü sessizliğini bozdu! O kişinin mesleği dikkat çekti… - Sayfa 7

Ameliyat sonrası iyileşme sürecinde olduğu bahane edilen Kate'in rahat rahat market poşeti taşıması soru işareti yaratırken aşırı zayıf olduğu görülen Kate'in hem yürüyüşü olağandan farklıydı hem de çok daha genç görünüyordu. 42 yaşındaki Kate'in 20'li yaşlarda gözükmesi dublör iddialarını beraberinde getirdi.

719
Prenses Kate’in dublörü sessizliğini bozdu! O kişinin mesleği dikkat çekti… - Sayfa 8

Çok da uzak mesafe olmamasına rağmen çekilen görüntülerin kalitesinin çok düşük olması da dikkat çekiciydi. The Sun, çifti market çıkışı görüntüleyen kişinin Nelson Silva isminde "sade" bir vatandaş olduğunu duyurdu.

819
Prenses Kate’in dublörü sessizliğini bozdu! O kişinin mesleği dikkat çekti… - Sayfa 9

KATE'İN DUBLÖRÜ KONUŞTU

Ne var ki dublör ve sade vatandaş konularıyla ilgili peş peşe gelişmeler yaşandı. Sabah'tan Cansu Küfeli'nin haberine göre, 12 yıldır profesyonel olarak Kate Middleton'ın kimliğine bürünen Heidi Agan'ın, videodaki kişi olabileceği iddia edildi.

919