Prenses Kate’in dublörü sessizliğini bozdu! O kişinin mesleği dikkat çekti… - Sayfa 4

Kate'in hesabından yayınlanan bir fotoğrafın tamamen sahte olduğunun ortaya çıkması ise bardağı taşıran son nokta oldu. Üzerinde yeterince çalışılmamış olduğu belli olan kurgu fotoğrafın yayınlanmasına her detayı ustalıkla inceleyen Kraliyet'in nasıl izin verdiği merak konusu oldu.

419
Prenses Kate’in dublörü sessizliğini bozdu! O kişinin mesleği dikkat çekti… - Sayfa 5

VİDEO OLAY YARATMIŞTI

Kraliyet'in Kate'in yokluğunu gündemde tutmaya çalışma çabasının bir ürünü olarak görülen sahte fotoğraf krizinin ardından dünya gündemine bomba gibi düşen bir video olayı patlak verdi.

519
Prenses Kate’in dublörü sessizliğini bozdu! O kişinin mesleği dikkat çekti… - Sayfa 6

Kraliyet Ailesi'ne yakın yayın politikasıyla bilinen İngiliz The Sun gazetesi, Kate ve William'ın evlerinin yakınlarındaki yerel bir markette yaptıkları alışveriş görüntülerini servis etti. "Kate mutlu ve gülerken görüldü" temalı videonun kamuoyuna servis edilmesinin, Kate gizemini sona erdireceği düşünülse de işler planlandığı gibi gitmedi.

619
Prenses Kate’in dublörü sessizliğini bozdu! O kişinin mesleği dikkat çekti… - Sayfa 7

Ameliyat sonrası iyileşme sürecinde olduğu bahane edilen Kate'in rahat rahat market poşeti taşıması soru işareti yaratırken aşırı zayıf olduğu görülen Kate'in hem yürüyüşü olağandan farklıydı hem de çok daha genç görünüyordu. 42 yaşındaki Kate'in 20'li yaşlarda gözükmesi dublör iddialarını beraberinde getirdi.

719