Prenses Kate’in dublörü sessizliğini bozdu! O kişinin mesleği dikkat çekti… - Sayfa 17

HASTANE PERSONELİ YAKALANDI

Bu gelişmelerin yanına bir de hastane krizi eklendi. Kate'in 28 Aralık'ta kaldırıldığı Londra Kliniği'nde bir güvenlik krizi yaşandığı anlaşıldı. Buna göre bir hastane personeli, Kate Middleton'ın tıbbi kayıtlarına gizlice erişmeye çalışırken yakalandı.

Kate'in ameliyat raporuna erişmeye çalışılması Kensington Sarayı'na bildirilirken çalışanın işine son verildiği ve cezai yaptırım uygulandığı konuşuldu.

1719
Prenses Kate’in dublörü sessizliğini bozdu! O kişinin mesleği dikkat çekti… - Sayfa 18

Kate Middleton'ın bu gizemli sürecindeki her bir detayın arkasından, Kraliyet'in bu spekülasyonları bilinçli yaydığı söylentilerini de ortaya çıkardı. Kraliçe Elizabeth'in oğlu Prens Andrew'un, ABD'li milyarder Jeffrey Epstein davasında pedofili suçlamasıyla gündeme gelmesinin örtbas edildiği iddia edildi.

1819
Prenses Kate’in dublörü sessizliğini bozdu! O kişinin mesleği dikkat çekti… - Sayfa 19

Epstein'ın mağdurlarından Virginia Giuffre, Prens Andrew'un kendisiyle 17 yaşın altındayken New York ve Londra'da zorla cinsel birliktelik yaşadığını söyleyerek dava açmıştı. Prens Andrew'la çekilen fotoğraflarını kanıt olarak mahkemeye sunmasının ardından Andrew, olayı hiçbir şekilde hatırlamadığını söylemişti.

1919