Prenses Kate’in dublörü sessizliğini bozdu! O kişinin mesleği dikkat çekti… - Sayfa 12

The Sun, Kate ve William'ın cumartesi kaydedilen görüntülerinin o sırada civarda bulunan, sıradan bir vatandaş olan Silva tarafından "tesadüfen" cep telefonuyla kaydedildiğini açıklamıştı.

1219
Prenses Kate’in dublörü sessizliğini bozdu! O kişinin mesleği dikkat çekti… - Sayfa 13

Çok da uzak mesafeden çekilmiş olmamasına karşın video kaydındaki çözünürlüğün oldukça düşük olması büyük eleştiri toplamıştı. 2024 yılında sıradan bir cep telefonunun kamerasının bu denli düşük çözünürlüklü olması, videodaki kişinin sahte Kate olabileceği ihtimalini de kuvvetlendirdi.

1319
Prenses Kate’in dublörü sessizliğini bozdu! O kişinin mesleği dikkat çekti… - Sayfa 14

GERÇEK MESLEĞİ ŞOKE ETTİ

Derken The Sun, videoyu kayda alan Silva ile bir röportaj gerçekleştirdi. 40 yaşındaki Nelson Silva, Kate'i kendi gözleriyle gördüğünü aktardı. Mühendis olduğunu belirten evli ve 1 çocuk babası, 40 yaşındaki Silva, komplo teorisyenlerini 'hayalperest' olmakla suçladı.

1419
Prenses Kate’in dublörü sessizliğini bozdu! O kişinin mesleği dikkat çekti… - Sayfa 15

Kate ve William'ı görünce çok heyecanlandığını ve videoyu o sırada Portekiz'de bulunan eşi ve kızına göndermek üzere kayda aldığını öne süren isim, "Birleşik Krallık'taki tüm insanlar videodakinin sahte bir kişi olduğunu söylüyor. Şimdi benim de gerçek bir insan olup olmadığımı mı sorgulayacaklar? Yoksa bu videoyu benim yaptığımı mı söyleyecekler? Oraya sahte bir Kate mi koydum? Bu çok saçma." ifadelerini kullanan isimle ilgili şoke eden bir detay ortaya çıktı.

1519