Prens William’la ilgili bomba ‘kral olamayacak’ iddiası! Doktorun yaptıkları kan dondurdu… - Sayfa 14

Diana'nın evliliklerinde bahsettiği üçüncü kişi Camilla Parker'dı. Charles'ın hayatının aşkı olan Camilla ile daha önce birliktelikleri olmuştu ancak ayrılıkla sonuçlandı. Çünkü Charles ailesinin Camilla ile olan ilişkisine onay vermeyeceğini biliyordu. Ancak Charles Camilla'yı bir türlü aklından çıkaramadı.

1419
Prens William’la ilgili bomba ‘kral olamayacak’ iddiası! Doktorun yaptıkları kan dondurdu… - Sayfa 15

Charles'la ayrıldıktan iki ay sonra Andrew Parker Bowles'la nişanlanan Camilla, kısa süre sonra da evlendi. Camilla'nın bu evlilikten bir oğlu, bir de kızı oldu. Charles ve Camilla, evlenseler bile pek çok tiyatro, maç ve parti gibi etkinliklerde birlikte görüldü. Bütün bu buluşmalarda Charles, eşi Diana'ya daima sadık kaldığını söylüyordu. Aradan geçen uzun bir sürenin ardından Andrew ve Camilla boşandıklarını açıkladı.

1519
Prens William’la ilgili bomba ‘kral olamayacak’ iddiası! Doktorun yaptıkları kan dondurdu… - Sayfa 16

Diana'nın ölümünün ardından iki yıl sonra Camilla ve Charles ilk kez bir çift olarak kamuoyu önüne çıktı ve ilişkileri 6 yıl devam etti. 2005 yılına gelindiğinde Charles ve Camilla nişanlanıp kısa bir süre sonra evlendi. Charles'ın Galler Prensi olmasından dolayı Camilla da Galler Prensesi olacaktı.

1619
Prens William’la ilgili bomba ‘kral olamayacak’ iddiası! Doktorun yaptıkları kan dondurdu… - Sayfa 17

Ancak Galler Prensesi unvanı Prenses Diana'ya ait olduğu için Camilla Cornwall Düşesi oldu. Charles ve Dianan'nın evliliğinin sona ermesinden sorumlu tutulan Camilla, İngiliz halkının sevgisini tam olarak kazanamamış biri olarak tasvir ediliyor.

1719